Ders zayıflığı

ferhat4522

Yoctopat
Katılım
24 Mayıs 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an açıktan okuyorum. Asosyalim, hiçbir dersi dinlememiştim. Zamanında Full uyurdum derslerde + olarak aileninde etkisi var bir tek tarih dinlerim. Anlatsalar diğer dersleri bilmediğim için ilgimi çekmiyor, 4 işlem bile bilmiyorum. Bir öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka gec kalmadan gir bir tane ise deneyim kazan. Gerisi Allah kerim. Buyuk gecmis olsun bu arada.

Sağ ol abi böyle olmak istememiştim orta okulda 2 dönem üst üste teşekkür almıştım hiç çalışmadan 80 ortalama ustuyle sonra sınıfla kaynaşınca düşmeye başladım zeki çalışkanları dışlıyorlardı. sonra saldım bu hale geldim
 
Sağ ol abi böyle olmak istememiştim orta okulda 2 dönem üst üste teşekkür almıştım hiç çalışmadan 80 ortalama ustuyle sonra sınıfla kaynaşınca düşmeye başladım zeki çalışkanları dışlıyorlardı. Sonra saldım bu hale geldim.

Gecmis gecmiste kaldi. Daha yasayacagin bir hayat var. İyi veya kotu hepsi senin ellerinde.
 
Gerek yok. Yazılım için matematik gerekli olabilir ancak yazılım öğrenerek matematiği çözebilir yazılımda ki matematik üst düzey bir şey değil.
Hiç algoritma yazmamışsınız heralde. Algoritma yazarken sıfırdan kafanızdan çözüme uygun bi formül üretip onu kodlamaya dökmeniz gerek. Euler problemlerini matematiksiz kodlamaya dökün bende sizi gönülden tebrik edicem. Matematiği çok iyi olan biri için bile zor bunlar. Tabi sizin bildiğiniz yazılım kopyala yapıştır düzeni sanırım.
 

Geri
Yukarı