Dershane az ders işliyor

Anladım o zaman mezun grubuna girmek daha mantıklı olur gibi duruyor, sayısalda olsa zor olabilirdi mezun sınıfı ama tm içim öyle değildir büyük ihtimal. Bu arada gerçekten mezunlar 5'e kadar ders mi görüyor yoksa soru çözüm etütleri dahil mi çok fazla geldi çünkü.

Şöyle söyleyeyim mezunların salı perşembe günleri 8:30tan 13:00'a kadar ders sonrasında etüt etütleri 17:00'a kadar
Bizimkisi 8:30'dan 17:00 kadar etüt ardından 3 saat ders saçmalık bence.

Şöyle söyleyeyim mezunların salı perşembe günleri 8:30tan 13:00'a kadar ders sonrasında etüt etütleri 17:00'a kadar.
Bizimkisi 8:30'dan 17:00 kadar etüt ardından 3 saat ders saçmalık bence.

Anladim, düşününce saçma çünkü 3 saat ders için 5'e kadar kalmak zorunda kalıyorsunuz büyük ihtimal, mezun grubunda olsanız etüte kalmadan da çıkabilirsiniz. Siz bence düşünün geç olmadan karar verin, düzen kurulunca bozmak zor oluyor.

Anladim, düşününce saçma çünkü 3 saat ders için 5'e kadar kalmak zorunda kalıyorsunuz büyük ihtimal, mezun grubunda olsanız etüte kalmadan da çıkabilirsiniz. Siz bence düşünün geç olmadan karar verin, düzen kurulunca bozmak zor oluyor.

Bugün konuştum müdür beye bir soralım dediler ailemde karşı çıktı mızmızlanma sınıf değiltirme dediler hocam bugün böyle olacağını hiç tahmin edemezdim o kadar bezdimki yarın ölsemde gitmesem diyorum soğudum çünkü.

Bugün konuştum müdür beye bir soralım dediler ailemde karşı çıktı mızmızlanma sınıf değiltirme dediler hocam bugün böyle olacağını hiç tahmin edemezdim o kadar bezdimki yarın ölsemde gitmesem diyorum soğudum çünkü.

Hangisi size daha iyi geliyorsa ailenizi bir şekilde ikna edin çalışan siz olduğunuz için onlardan daha iyi anlarsınız, durumu açıklayın belki başka bir sebepten dolayı değiştirmek(arkadaş ortamı,kız arkadaş gibi) istediğinizi sanıyorlardır.

Hangisi size daha iyi geliyorsa ailenizi bir şekilde ikna edin çalışan siz olduğunuz için onlardan daha iyi anlarsınız, durumu açıklayın belki başka bir sebepten dolayı değiştirmek(arkadaş ortamı, kız arkadaş gibi) istediğinizi sanıyorlardır.

Teşekkür ediyorum bana zaman ayırdığınız için durumlara bakacağım esen kalın 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı