Dershane bırakılmalı mı?

executor

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene YKS senem ve dershanem 19 Ağustos'ta başladı. O zamandan beri gidiyorum ve dershanem yüklü miktarda para ödediğim VIP bir dershane. Bu yaz dershane açılana kadar kendim çalışmam gerektiğini düşündüm ve evde programlı şekilde çalışıyordum. Dershane başlayınca gittim bir de ne göreyim hocalar çok kaliteli fakat sınava 1 ay kalmış gibi ders işliyorlar. Hızlı ve aceleci bir şekilde dersler işleniyor ve bu beni memnun etmedi. Dersler hiç anlaşılır değil. Ne yapmam gerekiyor? Dershaneden ayrılıp koç eşliğinde kendim çalışmayı düşünüyorum ama dershane konusunda yanılıyor olabilir miyim? Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi eğer önceden ders çalıştıysanız yani lisede iyiseniz bir sorun yok ama diyelim fazla çalışmadığınız ve iyi bölüm istiyorsunuz 1-2 yıl mezun kalmakta bir sorun yoktur derim.

Soru yanlış anlaşıldı galiba size onu sormamıştım dershaneyi bırakıp bırakmamak ve ne yapılabilir onu soruyorum.

@executor dershane bilen kişiye genel tekrar eder gibi ders işliyor, bilmeyene pek faydası yok. En iyisi ayrılman olur.

Bu genel dershaneler için geçerli mi yoksa benim dershanem hakkında yorumda mı bulundunuz.

Bu sene YKS senem ve dershanem 19 Ağustos'ta başladı. O zamandan beri gidiyorum ve dershanem yüklü miktarda para ödediğim VIP bir dershane. Bu yaz dershane açılana kadar kendim çalışmam gerektiğini düşündüm ve evde programlı şekilde çalışıyordum. Dershane başlayınca gittim bir de ne göreyim hocalar çok kaliteli fakat sınava 1 ay kalmış gibi ders işliyorlar. Hızlı ve aceleci bir şekilde dersler işleniyor ve bu beni memnun etmedi. Dersler hiç anlaşılır değil. Ne yapmam gerekiyor? Dershaneden ayrılıp koç eşliğinde kendim çalışmayı düşünüyorum ama dershane konusunda yanılıyor olabilir miyim? Ne yapabilirim?
Bence hız gayet iyi. Verdikleri kısa kısa notları tutup hayvan gibi kaynak bitireceksin.

dershane olayı eskide kaldı artık hiçbir işlevleri yok.okuldan çıkıyorsun zaten kafa allak bullak üstüne birde orda ders gösteriyorlar eve geliyorsun kalmış 1 saat ondada zaten yemek yiyip yatıyorsun tüm yıl böyle geçiyor,gösterdikleri konuların testini çözecek vaktin bile kalmıyor yazın iyi güzel oluyor ama okul başlayınca ne yapacağım diye düşünüyorsun. imkanın varsa aileye söz geçirebiliyorsan bırak.Benim gittiğim dershanede VİP'ydi ama emin ol işlevleri yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı