Dershane cayma bedeli istiyor

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Daha dershane başlamadı, ben ek tercih yapmaya karar verdiğim için dershaneden ayrılacağım. Henüz taksit vermedik. Dershane parayı istiyormuş caymak için sözleşmemiz var diyormuş. Böyle bir hakları var mıdır? Yarın bizzat öğrenci olarak kendim konuşacağım ve böyle bir hakları yok ise ve vazgeçmezlerse CİMER'e vereceğim ancak var ise mecburen mezuna kalıp dershaneye gideceğim.

Daha dershane başlamadı, ben ek tercih yapmaya karar verdiğim için dershaneden ayrılacağım. Henüz taksit vermedik. Dershane parayı istiyormuş caymak için sözleşmemiz var diyormuş. Böyle bir hakları var mıdır? Yarın bizzat öğrenci olarak kendim konuşacağım ve böyle bir hakları yok ise ve vazgeçmezlerse CİMER'e vereceğim ancak var ise mecburen mezuna kalıp dershaneye gideceğim.
Bence elinden gelen pisliği yap bunlar da alıştı iyice daha taksit almadan cayma bedeli istemek nedir

Eğitim kurumu değil ticarethane resmen bu nasıl bi zihniyettir be. Birde cayma parası istiyor dershane başlamadan.

Hocam ek tercihin geleceği kesin mi? Keşke netleşince dershane işine girseydiniz.

Hocam kontenjanlar dolar diye önceden kaydoldum dershaneye sonra baktım istediğim üniversitede açık kontenjan kalmış. Şu an salya sümük ağlıyorum şu yaşımda kimse yardımcı olmuyor zaten tonla sağlık sorunu var başımda :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı