Dershane değiştirmek için geç mi?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
360-390 puanlardayım şu an, ben ise 435-465 istiyorum; bu çalışmamış halim. Dershanedeki matematik hocam beni pek umursamıyor, soru falan soramıyorum anlamadığım yerleri. Zaten anladığınız üzere en kötü dersim matematik. Sizce dershane değiştirmek için çok geç mi kaldım?

Bence geç değil hala önünde bir kaç ay var ama bu konuyu dershane yönetimiyle konuştun mu ? O kadar para veriyorsun oraya sonuçta.

360-390 puanlardayım şu an, ben ise 435-465 istiyorum; bu çalışmamış halim. Dershanedeki matematik hocam beni pek umursamıyor, soru falan soramıyorum anlamadığım yerleri. Zaten anladığınız üzere en kötü dersim matematik. Sizce dershane değiştirmek için çok geç mi kaldım?

Dershaneye gideceğiniz vakitlerde evde YouTube'dan anlayacağınız şekilde anlatan kanallardan öğrenmeniz hem maddi açıdan hem de rahatınız açısından iyi olacaktır. Bu benim fikrim günün sonunda karar sizin.

Hiç bir şey için geç değil fakat dershane değiştirmek yerine hoca değiştirme opsiyonun yok mu, veya hocayla veya dershaneyle konuşup bu sorunu çözebilme durumun da var önce bunları denemelisin.

Hiçbir şey için geç değil fakat dershane değiştirmek yerine hoca değiştirme opsiyonun yok mu, veya hocayla veya dershaneyle konuşup bu sorunu çözebilme durumun da var önce bunları denemelisin.

Hocam ben hocaya şaka yapmıştım yanlış anladı beni umursamıyor şu an Instagram'dan bile özür dilememe rağmen.

Hocam ben hocaya şaka yapmıştım yanlış anladı beni umursamıyor şu an Instagram'dan bile özür dilememe rağmen.
İnstagram'dan değil de yüz yüze içten samimiyetinle bir konuşsan emin ol anlayacaktır. Anlamazsa git yönetimle konuş sonuçta paran karşılığında hizmet alıyorsun.

Instagram'dan değil de yüz yüze içten samimiyetinle bir konuşsan emin ol anlayacaktır. Anlamazsa git yönetimle konuş sonuçta paran karşılığında hizmet alıyorsun.

Hocam direkt değiştirmek daha mantıklı mı sizce çünkü roman dolu ve sınıfa giriyor herkes soru çözemiyorum en iyi sınıfta olmama rağmen.

Hocam direkt değiştirmek daha mantıklı mı sizce çünkü roman dolu ve sınıfa giriyor herkes soru çözemiyorum en iyi sınıfta olmama rağmen.
O senin takdirinde olan bir şey bence, tekrar yeni ortama alışman falan. Maddi olarak sıkıntı yaşatmayacaksa yeni ortama alışmakta da sıkıntı yaşamayıp derslerine full odaksan olabilir. Diğer türlü sadece matematik için özel ders alabilirsin. Genel olarak dershaneden memnun değilsin gibime geldi ama.

O senin takdirinde olan bir şey bence, tekrar yeni ortama alışman falan. Maddi olarak sıkıntı yaşatmayacaksa yeni ortama alışmakta da sıkıntı yaşamayıp derslerine full odaksan olabilir. Diğer türlü sadece matematik için özel ders alabilirsin. Genel olarak dershaneden memnun değilsin gibime geldi ama.

Evet dershaneden de memnun değilim devletin zaten ve o gitmek istediğim dershanede en iyi arkadaşım var sıkıntı olmaz o olduğu sürece.

Müdürün yanına çık konuş.

Hocam benim de hatam vardı uğraşmak istemiyorum o kadınla artık zaten sınıftaki kızlar da benimle dalga geçiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı