Dershane fazla cayma bedeli istiyor

Imzaladiginiz sozlesmeyi getirmelerini ve gostermelerini isteyin. Sozlesmede ne yaziyorsa o. Eger sozlesmenin kopyasini aldiysaniz isinize yarar.

Son düzenleme:
Hocam eğer dershane değiştirecekseniz, Atatürk Bulvarı'nda Kızılay sınav kurs var orayla bir görüşün isterseniz hep iyi yorumlar duyuyorum.

Hocam eğer dershane değiştirecekseniz, Atatürk bulvarı'nda Kızılay sınav kurs var orayla bir görüşün isterseniz hep iyi yorumlar duyuyorum.

Dershane işlerine bir daha girişmeyi düşünmüyorum açıkçası bugün babam boyle devam ederler ise mahkemeye verecegini söyledi sonra kurucumuz sizi arayacak dediler kimse aramadı sonra.

Yeni güncelleme: Google yorumlarda insanlar linç ettiği için benim üzerime bu yorumları ben atmışım adıyla IP adreslerının benım olduguna dair saçma kanıtları var.

Dershane işlerine bir daha girişmeyi düşünmüyorum açıkçası bugün babam boyle devam ederler ise mahkemeye verecegini söyledi sonra kurucumuz sizi arayacak dediler kimse aramadı sonra.

Yeni güncelleme: Google yorumlarda insanlar linç ettiği için benim üzerime bu yorumları ben atmışım adıyla IP adreslerının benım olduguna dair saçma kanıtları var.

Yorum atan kişilerin IP'lerini kontrol edebiliyorlar mı ki Google.com/maps de?

Onu bilmiyorum ama madem öyle IP adreslerini gösterin bize mailden beklıyoruz dedigimizde aslında bulmadıkda biz öyle tahmin ediyoruz dediler :D

Baktığım yorumlar doğru ise, burada tahmin diye bir şey dediklerini göremedim.

1692882592813.png

1692882766960.png

Bunu dedikleri bir yazılı biyer var ise, yani tahmin ediyoruz dedikleri falan, bunun ss'ini falan alabiliyorsanız, dava tarzı şeyler ile işiniz olursa bu size fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1692882616072.png
    1692882616072.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 34
Baktığım yorumlar doğru ise, burada tahmin diye bir şey dediklerini göremedim.

Eki Görüntüle 1915308

Eki Görüntüle 1915313

Bunu dedikleri bir yazılı bir yer var ise, yani tahmin ediyoruz dedikleri falan, bunun SS'ini falan alabiliyorsanız, dava tarzı şeyler ile işiniz olursa bu size fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim dostum önerin için tahmin ettik diye orada söylemediler zaten babamı aradılar orada tahmin ettik falan dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı