Dershane hocası darp etti

Al paranı başka dershaneye git, 19 yaşındaymışsın demek ki mezunsun böyleleri yüzünden seneni mahvetme.

@The Fate kapatılmadılar hocam. Aktif olarak çalışıyorlar.

O zaman dershane değil de kurs anladığım kadarıyla orası? Özel eğitim dışında eğitim veremezler yasak. MEB bu konuda çok sıkı dershaneler kapatıldığından beri özellikle takip ediyorlar. Bir şikayet etsen işleri biter zaten.

O zaman dershane değil de kurs anladığım kadarıyla orası? Özel eğitim dışında eğitim veremezler yasak.

Mesela kültür dershanesi. Bunlar dershane olarak geçiyor. Sınava hazırlık. Resmiyette isimleri kurs olarak geçiyordur orasını bilemem

Sikayetini et hocayi disarida görürsen gerekeni yaparsin.

Mesela kültür dershanesi. Bunlar dershane olarak geçiyor. Sınava hazırlık. Resmiyette isimleri kurs olarak geçiyordur orasını bilemem
Resmi olarak dershane değiller haklısınız. Eğitim kurumu adı altında ''Kurs'' veya "Etüt merkezi'' diye geçiyorlar ama farkı var mı derseniz yok.

Özel eğitim kursu yada etüt eğitim merkezidir. Kaç kişi eğitim alıyorsunuz mesela?

Normalde max 16 olması gerekiyor yönetmeliğe göre de kimse tınlamıyor artık. Yani eğitim ve öğretimi birbirinden ayırdıkları için bunların yaşanması çok normal maalesef. Kafana takma bu ülkede her gün bunları yaşayan senin gibi zibilyon öğrenci vardır. Ama ayrılabiliyorsan ayrıl çünkü oralar okul gibi de değil hani sırf öğretim amaçlı hiç gerek yok. Adı üstünde sen oraya özel eğitim almaya gidiyorsun hoca hocalığını bilmiyorsa ayrılırsın bu kadar basit. Eğitim olsa bir bağ kurman gerekirdi o yüzden dershanelere giderdi eskiden öğrenciler sadece ama şimdi ver parayı anlatayım sana mantığı var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…