Dershane hocası darp etti

80derecekolonya

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
557
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar. 19 yaşındayım ve dershaneye gidiyorum. Bugün rehberlikçi ile konuşmaya gittiğimde toplantı yapacağız istersen biraz bekle dedş ben de yukarıya çıkıp bir sınıfta beklemeye başladım. Sınıf boştu bir kişinin çantası ve kitabı kalemleri vardı sadece. Otururken birisi geldi ve ders mi çalışacaksın vs. dedi ben de hayır dedim oyun oynayacaksan çık ders çalışacaksan otur dedi ama bunları artist bir şekilde söylüyor. Ben sessizce arkada otururken toplantı bitmiştir diye sınıftan çıktım ama çıkarken de kapıyı kapat diye emir verdi bana. Kapıyı kapatıp çıktım ceketimi unutup içeri girdim ve bana ya gir ya çık burada ders çalışıyoruz vs. yine aynı artistik gergin şekilde konuşmaya başladı. Ben de ceketimi unuttum dedim tartışmaya devam etti ben kardeş deyince ayağa kalkıp sen kimsin öğretmene kardeş diyorsun dedi. Halbuki öğretmen olduğunu bilmiyordum özel ders vereceğim demişti ki tipi de üniversiteli gibi, yani öğrenci öğrenciye özel ders veriyor sandım ki konuşma şeklinin bir öğretmenle alakası yok.

Ben de bilmiyorsum öğretmen olduğunu kusura bakma falan dedim bu arkadaş sinirlendi bir anda gel lan buraya elimde kalacaksın şimdi dedi birkaç kez, dışarıya çıktık ve ceketimden tutup asılmaya başladı aşağı inerken. Üç kez bırak dedim bırakmayınca hayırdır lan deyip hafiften ittirdim.

Bu da gel hocaya gideceğiz dedi müdürü kastederek. Odaıs boş aşağı inelim diyordum hala odaya çağırıyor dövme niyeti vardı herhalde. Aşağı indik müdür nerede dedim müdür geldi sonradan ve odasında konuşurken ben anlatacağımda bu kendine hoca diyen hadsiz müdüre yalan yanlış anlattı. Müdür beni dinlemedi bile. Sonra bu konu burada kapansın vs dedi daha sonra yediremetip twkrar dershaneye gittim ve özür dilemesini istiyorum dedim bana sen kimsin dedi müdür?

Sonra ben para vererek bunun için mi eğitim alıyorum hocam böyle bir şey doğru mu falan derken hoca parasını verir silktir ederim dedi örnek vererek ama ben olduğunu demeden beni kastetti aslında. Şimdi bu olay benim içime oturdu sizce ne yapmalıyım gidip milli eğitime şikayette mi bulunayım. Normalde yakamdan tuttuğu anda yumruğu çakardım ama dün ilk kez antidepresan aldım ve aldığım hap beni mala çevirdi tepkisizdim dün gün boyu. Hapı kullanmaktan vazgeçtim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hapını kullanmaya devam et böyle olayları da takma. Beni de bir keresinde 6 kişi arasında alıp dövdü yerde tekmelediler burnumu kırdılar bende uzun bir süre yediremedim ama uzatmak sadece sana acı çektiriyor. Haa ders çıkar tabii bir daha geldi mi öyle bir an azına yapıştır hocanın o zaman ama geçmişte olan bitenle yaptığınla yapamadığınla güzel zamanını harcama.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi dayanmışsınız. Kim olsa kavga verirdi, antidepresan etkilemiş olsa gerek.

Ben işin peşini bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum. Kendim de dershaneye gidiyorum ve böyle bir sorun yaşasam 1 saniye orada durmam ve işin ucunu da bırakmazdım. Zaten en başta betimlediğiniz adamın konuşma şekliyle nasıl bir tip olduğu az çok anlaşılıyor. Geçmiş olsun.
 
Gerekli yerlere başvurmadan önce paranı geri alıp diyeceğini deyip gitmeni öneririm, sonrasında gerekli yerlere başvur.

Şayet böyle bir insanın öğretmen olması gerçekçi gelmiyor fakat gerçekten öyle olması da çok absürt geliyor böyle kişilerin görevden alınması lazım o nedenle başvurman sağlıklı gerçekten de, ne kadar umursayacaklar orasına şüpheyle bakıyorum.
 
Ceketinize asıldığı zaman kamera görüyor muydu? Kamera varsa polise gidin ve şikayetçi olun. Ek olarak sınıftaki öğrencilerden söylediği sözlere tanık olmasını isteyebilirsiniz.
 
Ceketinize asıldığı zaman kamera görüyor muydu? Kamera varsa polise gidin ve şikayetçi olun. Ek olarak sınıftaki öğrencilerden söylediği sözlere tanık olmasını isteyebilirsiniz.

Bu işten bir şey çıkacağını sanmıyorum hocam öğretmen oradaki öğrencileri susturabilir.
 
Bu işten bir şey çıkacağını sanmıyorum hocam öğretmen oradaki öğrencileri susturabilir.
Öğrencilere bağlı hocam. Sonuçta reşitler ve o kuruma para verip hizmet alıyorlar. Ben gittiğimde oradaki öğrenciler hocaları susturuyordu, üstünlük taslıyordu. Arkadaşın yaşadığı durum garibime gitti. Yine de kamera kaydı varsa şikayetçi olabilir.
 
Velilerinle konuş, müdürün sana dediğini aynen ilet. Müdürün sana dediği gibi aynen paranı geri ödesinler sen s2tiri çek onlara. Bakalım ödeyebilecekler mi?! Kim kime s2tir çekiyor? Sen eğitimcisin orda yavşak oğlu yavşaklar. Ülkede eğitimin geldiği hale bak ticaret haneye dönmüş.
 
Üniversite öğrencisi sana eğitim veremez zaten öğretim verebiler ama o da eğitim konusunda ihtisaslaşmamış birinden beklenemz zaten. Öğrencinle sokak jargonuyla konuşuyorsan sen öğretmen değilsindir. Böyle bir yerden hayır gelmez sana, daha çok motivasyonunu bozar. Derhal ayrıl yeni bir başlangıç yap yapabiliyorsan.

Hem dershaneler kapatılmadı mı? Yasal olarak nasıl çalışıyor bu götverenler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı