Dershane hocası darp etti

Paranı al, şikayet et sonrasında da bir güzel döv. Tanınamayacak hale gelsin yüzü. 4-5 ay yürüyemesin hatta yatalak olsun.

Gerçekten şiddetli dövdüyse polise ihbar edin gereken cezayı alır (ben olsam hoca demeyip tekme tokat dalardım da neyse)

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yazılanları yeni okudum. Dövme yok, sadece ceketimden tutup bırakmadı. Aslında ısrarla müdür odasına girmemi istedi sanırım kavga istiyordu. Dediğim gibi hapı yuttuğum için böyle oldu keşke yutmasaydım da iyice bir dövseydim zaten başlatan olduğu için bir şey de yapamazdı. Müdür bozuntusu buna numaramı vermiş bana whatsapptan merhaba kanka yazıyor bu hocayım diyen üniversiteli. Hoca olduğuna hala inanmıyorum da neyse, müdür zaten değişik bir tip yalan söyleyebilir yani. Yarın müdüre gidip hesap soracağım numaramı kime sorup verdiniz diye. 35.000 TL para veriyorum adam benimle kahvehaneci ağzı ile konuşup bir de birey edebiyatı yapıyor sonra olayı örtpas etmek için bu olay aramızda kalsın diyor çok sinirlendim eve geldiğimde.
Konuyla alakasız olsa da hapı kullanmaya devam ediyorum ve dünki gibi tepkisizlik oluşturmadı sebebi çok uyumam olabilir. 15 saat uyudum bugün.

Ne kullanıyorsunuz?

Herkes bir hallere bürünmüş çok büyük insan gibi ben bile gerildim iyi dayanmışsın Hocam İstersen Şikayette Bulun Gerçekten Böyle Dangalaklar Yüzünden Eğitim Yok Oldu.

Biraz geç olacak ama yanıt vereyim dedim. Eğer darp izi varsa (morarma, çizik vs.) özel veya devlet hastanelerinden darp raporu alarak karakola gidip şikâyette bulunabilirsiniz. Olay zaten millî eğitim müdürlüklerine gidiyor.

Paranı iste, verince cebinden 5 TL uzat ve silktir git bir halk eğitim kurumuna yazıl bir şeyler öğren de. Öğrencisi olmadığın okuldan bir daha kovamazlar. Şaka bir yana nasıl sakin kaldın anlamıyorum. Ben olsam çoktan kuyruk sokumumda taşıdığım ayı dişi isimli nesneyle tanıştırmıştım bu arkadaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…