Dershane önerisi

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, dershane arayışındayım, bildiğiniz güzel dershane var mı acaba?

Kendim tek başıma yapamadığım ve takıldığım yerde soru soracak kimsem olmadığı için gideceğim, mezun tayfadayım.

Evime yakın Final ve Uğur dershanesi var, hiç olmadı ikisinden birine gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dersane önerisi için şehir de önemli, sadece o şehirde bulunup iyi eğitim veren dersaneler de var. Ben sadece şehrimde bulunan iyi bir dersaneye gittim, kardeşim de öyle yaptı; ikimiz de memnunuz. Ayrıca Türkiye çapında faaliyet gösteren dersaneler her şubede aynı kalitede olmayabiliyor, kitaplar aynı olsa da öğretmen kalitesi farklı olabiliyor.

Şehrin iyi okullarındaki öğrencilerin hangi dersaneye gittiğini sorabilirsiniz, onlar genelde iyi dersanelere gidiyorlar.

İsme göre seçme kardeşim genelde çok farklı yapıda oluyorlar.

Neye göre seçmem gerekiyor.

Dershane önerisi için şehir de önemli, sadece o şehirde bulunup iyi eğitim veren dershaneler de var. Ben sadece şehrimde bulunan iyi bir dershaneye gittim, kardeşim de öyle yaptı; ikimiz de memnunuz.

Şehrin iyi okullarındaki öğrencilerin hangi dershaneye gittiğini sorabilirsiniz, onlar genelde iyi dershanelere gidiyorlar.

İstanbul madenler taraflarındayım ama öğrencilerin hangi dershanye gittiğini nasıl öğrenebilirim?

Neye göre seçmem gerekiyor.

İstanbul madenler taraflarındayım ama öğrencilerin hangi dershanye gittiğini nasıl öğrenebilirim?

O bölgedeki iyi okullarda tanıdığınız varsa onlara okuldakilerin çoğunlukla hangi dersaneye gittiklerini, eğitimin nasıl olduğunu sorabilirsiniz.

Bir de Uğur ve Final dersanesi düşünüyorsanız evinize yakın olan şubeye gidenlerden fikir alabilirsiniz, her şubede eğitim aynı olmayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı