Dershane olmadan tıp kazanılır mı?

ladybug8002

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sizce dershane olmadan olmaz mı? Doping Hafıza aldık güzel ama öyle abartılacak kadar değil. Ben hem okula hem de dershaneye gidemem, bünyem kaldırmaz bunu. Evde çalışıyorum. Kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum.

Sizi en iyi siz tanıyorsunuz. Sınava çalışırken temel nokta öğrenmeye odaklanmak olmalı. En iyi nasıl öğreniyorsanız o şekilde hazırlanmanız faydanıza olacaktır. Çevremde dershaneye gitmeden derece yapan bir sürü insan var, üstelik okul da olmadan bunu mezun senesinde yapan.

Doping, kütüphane, dershane, ev neredede çalışsan kazanacak olan sensin. Doping vs bu tarz faktörlerin etkisi %20 ancak olur. Yine çalışıp emek verecek olan sensin yoksa sihirli değnek yok bu sistemlerde. Şahsi fikrim olarak da gereksiz görüyorum Doping Hafıza, ev dershanem gibi sistemleri çünkü YouTube gibi bir platform ve binlerce ders içeriği var.

Evde kendiniz çalışarak derece yapmayı geçin, 1. bile olursunuz. Bunun gibi dershane vb. şeyleri boş verin. Evde kendiniz oturup adamakıllı çalışıyorsanız çok gereksiz. Özellikle Doping Hafıza daha da rezil bir sistem.

Okulunun durumuna biraz bağlı olmakla beraber sadece okul ve disiplinli bir çalışma düzeniyle çook rahat kazanılır hocam. Disiplin düzen planlama konusunda desteğe ihtiyacın varsa koçluk da yapayım. Üniversite öğrencisiyim, 2 yıldır koçluk yapıyorum. Platforma komisyon kaptırmadan daha uygun fiyata birlikte çok güzel çalışırız. Düşünürsen tanışıp konuşmak isterim. Bana buradaki kullanıcı adımla aynı ada sahip ig hesabımdan ya da erencyy@outlook.com dan ulaşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…