YKS Dershanesiz kazanılır mı?

Benim zaten matematik haricinde diğer derslerim çok iyi
Matematiğe de çalışıyorum sıkı. Arkadaşın biri gelmiş yok eğitim koçu olmadan olmaz yok dershanesiz olmaz diyor ya sabır
Çok komik böyle diyenler, sınav hakkında hiçbir şey bilmediklerini düşünüyorum. Veya beyinleri yıkanmış.

Sandığın kadar zor değil önce bi tyt matematiği hallet alt yapın oluşsun ayt üzerinde yoğunlaşırsın. Şu an senin için önemli olan eksik konu bırakmamak fen faktörünü sakın unutma stres yapma başarabilirsin akla kara değil bu iş.
TYT Fen de full yaparım sınavda net. Sevmediğim fiziği bile zorlayarak çok çalıştım

Benim zaten matematik haricinde diğer derslerim çok iyi
Matematiğe de çalışıyorum sıkı. Arkadaşın biri gelmiş yok eğitim koçu olmadan olmaz yok dershanesiz olmaz diyor ya sabır
Şöyle söyliyim ben 1 sene mezuna kalıp yaptım. Evden çalıştım full genelde kütüphaneye falan giderdim. Hem daha eğlenceli sürekli bir yere tıkılı kalmamış oluyorsun aktivite gibi geliyor bi zaman sonra. Mental sağlığın için emin ol o kutu gibi dershaneden de daha iyi olacaktır. Bi de üstte arkadaşını söylediği tamamen doğru dershane para tuzağı demektir.

O dershane hocaları hayatında bir haltı beceremeyip kendini orada bulmuş kişilerden oluşuyor genellikle.
2 yıl dershaneye gittim ve çok net bir şekilde gidilmez diyorum. Çok üst düzey eğitim veren yerler var ama onlar da çok pahalı ve bulması zor yerler.
Sana o denemelerden bir halt olmaz diyen yarım akıllı kimse bir daha kapısının önünden bile geçme.
Sınavı kazandıran şey zaten ne kadar soru çözüp denemeye girdiğin ve analiz ettiğindir.
O 4 yıl mezuna kalan şahıs da belli ki tembel tenekenin teki ve ailesine geçirmeyi çok seviyor. Derece yapmadığı için yanmış ve sen de yapma diye boş boş konuşuyor çünkü derece yapanları kıskanıyor belli ki.
Yani dershane denen şey para koparma kurumudur. İşini hakkıyla yapan yerler var ama %95'i bu amaçla oluşturulmuş para tuzakları. Uzak durmalısın. YKS dershanesiz kazanılır asıl. Dershaneye gidip derece yapan insanlar zaten kendisi çalışıyor deneme için veya tekrar için gidiyor sadece.
Bir de bu işin deneme kısmı var, yaptıkları denemeler genelde İşler gibi dağıtımcılarda kalan eski denemeler oluyor zamanında toptan alıp öğrencilere kitliyorlar 15.000-25.000 gibi rakamlara. Sen o kadar denemeyi kendin alıp çözsen o kadar ucuza geliyor ki. Sınıf ortamından eksik kalıyorsun sadece bunun dışında her şeyde kardasın. Sana bilerek öyle diyor kayıt yaptır da sana bedavaya aldığım denemeleri bir kitleyeyim diye. Kendi yayınını yapan dershaneler zaten... Zaman kaybından başka bir şey olmayan denemeleri kitlemişlerdi bize. Arada bir de 345 Genel falan filan.
Helal ya ne güzel konuştun 👏

Düzenli, istikrarlı, planlı çalışarak yapılır. Mezun olarak giriyorsanız daha fazla çalışabilirsiniz. Tabii iş sizde bitiyor.
Evde zaten düzenli planlı çalışıyorum. Hoca nın teki gelmiş diyor ki "yok canım evde öyle planlı da çalışsan dershane ortamı görmeden kazanılmaz"🙄

Son düzenleme:
Helal ya ne güzel konuştun 👏

Evde zaten düzenli planlı çalışıyorum. Hocanın teki gelmiş diyor ki "yok canım evde öyle planlı da çalışsan dershane ortamı görmeden kazanılmaz"🙄

Hoca komik birisiymiş desenize yeni yıl şakasını yapmış size 🤣.
Tanıdığım çocuk var evden çalışarak sayısal 9K yaptı.

Şöyle söyliyim ben 1 sene mezuna kalıp yaptım. Evden çalıştım full genelde kütüphaneye falan giderdim. Hem daha eğlenceli sürekli bir yere tıkılı kalmamış oluyorsun aktivite gibi geliyor bi zaman sonra. Mental sağlığın için emin ol o kutu gibi dershaneden de daha iyi olacaktır. Bi de üstte arkadaşını söylediği tamamen doğru dershane para tuzağı demektir.
Aslında var ya ben ders çalışırken çok eğleniyorum, yeni bilgiler öğrenmek hoşuma gidiyor
Tutturmuşlar bir "dershane ortamı" gör diye. Ne ortammış arkadaş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı