Dershane olmadan YKS kazanılır mı?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben seneye YKS'ye gireceğim çevremdeki arkadaşlarım şimdiden dershanelere kayıt yaptırdı. Dershane fiyatları bizim burada en kötü 50k arkadaşlarım 55-60k ya kayıt oldular. Benim bunu verecek durumum yok. Bir de bu arkadaşlar 8. Sınıfta da derhane ye gittiler ben gitmedim ve onlardan daha yüksek bir puanla aynı lisede okuyorum. Sizce dershane olmadan YKS evde kütüphane de ve YouTube'dan kazanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam akıllı çalışırsan neden olmasın. Dershanelerin olayı sana belli başlı bir program hazırlamaları aynısını senin evde kendin yapman gerek. Belli ve düzenli bir şekilde çalışman lazım.

Kesinlikle kazanılır. Ben gittim bu sene bana YouTube anlatılandan fazlasını vermediler. Ayrıca zaman kaybı oldu ve yorulduğum için evde ders çalışmamı kötü etkiledi.

Siz YouTube'dan gayet güzel halledersiniz. Dershaneye vereceğiniz paranın çok daha düşüğüne farklı kaynaklar alırsınız. Zaten video çözüm var. 1 tane de Kunduz üyeliği alsanız ve düzgün çalışma ile çok rahat iyi bir sıralama yaparsınız.

Arkadaşlar merhaba. Ben seneye YKS'ye gireceğim çevremdeki arkadaşlarım şimdiden dershanelere kayıt yaptırdı. Dershane fiyatları bizim burada en kötü 50k arkadaşlarım 55-60k ya kayıt oldular. Benim bunu verecek durumum yok. Bir de bu arkadaşlar 8. Sınıfta da derhane ye gittiler ben gitmedim ve onlardan daha yüksek bir puanla aynı lisede okuyorum. Sizce dershane olmadan YKS evde kütüphane de ve YouTube'dan kazanılır mı?

Bazılarını görüyorum boşuna gidiyorlar bazılarını görüyorum ihtiyacı olduğu için hak veriyorum. Bana sorarsan çalışan azimli bir insan her şekilde başarır. Kaldı ki internet gibi bir teknoloji varken rahatlıkla çalışırsın. En önemlisi anlayacağın ve güzel anlatan hocaları ve güzelce bol bol testler paragraflar çözmek. Zaten kendin demişsin daha yüksek puanda ve dershaneye gitmeden demişsin. Bu durumda bile gerek yok.

Dershaneler gerçekten aşırı gereksiz dostum. Bu soruyu 10 yıl önce sorsaydın kesinlikle git derdim ama günümüz çağında sınırsız bilgi kaynağına ulaşabiliyorsun. Zaten ilk 10 bin, ilk 5 bin yapacak öğrenci dershaneye gitse de, gitmese de yapar.

Dershanenin avantajları; sosyal ortam, disiplin, soru sorabileceğin öğretmenler. Maddi olarak zorlanmayacaksanız tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı