Dershane vs Online eğitim

Webrix

Hectopat
selamlar, bu sene mezuna kaldım ve bu nedenle sıkı bir ders çalışma programı içerisindeyim. Şu ana kadar verimli çalıştığımı düşünüyorum ancak bu süreci daha da desteklemek istiyorum. Bu noktada kararsız kaldığım bir konu var: Sizce dershaneye mi gitmeliyim, yoksa Doping Hafıza gibi Online eğitim platformlarını mı tercih etmeliyim? Hangisinin daha faydalı olacağından emin olamıyorum.
Dershane temposuna rahatlıkla ayak uydurabileceğimi düşünüyorum; hatta bana daha da iyi gelebilir. Çünkü şu an boş vakitlerimde tamamen evde oturmamak için işe gidiyorum. Eğer dershaneye gidersem, işi bırakırım. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershaneye gitmeni önermem çünkü dershane genelde derslerde vs. yavaş ilerler. Onun yerine deneme kulübüne kayıt olabilirsin dershanenin eğer varsa.
Doping hafıza da önermem onun yerine 345 All Star alabilirsin ama onu da çok önermiyorum yani bence Youtube'ta ki videolardan farksız.

Koçluk almayı düşünebilirsin diyeceğim ama zaten programının iyi olduğunu, verimli çalıştığını söylüyorsun ona da gerek yok.

Evde oturmak istemediğini söylemişsin onun için kütüphaneye gidebilirsin.

O zaman dershane veya Online eğitim parasını kaynaklara mı yöneltmeliyim sizce?

Bu sorunun cevabı tamamen size bağlı, kendi iradeninize güveniyorsanız ben başımda kimse olmadan da ders çalışabilirim, telefon vs. dikkatimi dağıtmaz diyorsanız öyle yapın (bende geçen yıl öyle yaptım) ama kendinize bu konuda güvenmiyor ve maddi açıdan sıkıntıya sokmayacaksa dershaneye yazılabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı