Dershane vs 345 All Star

Hocam 3-4 durak uzaklıktaki dershane iyiyse bence onu değerlendirebilirsiniz.

Ama diğerleri çok uzak kalıyorsa en mantıklısı evde çalışmak.

Ama sakın evde çalışırsanız bile 345 all star almayın gerçekten para tuzağı.

Kendim oturup çalışamıyorum. Koçluk mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim oturup çalışamıyorum koçluk mantıklı mı sizce.

Mantıklı değil hocam. Belki dershaneye giderseniz orada size koçluk yapabilirler o iyi olur.

Ama Online koçlukları önermiyorum.

Geçen sene baykuşu yaklaşık 2 ay denemiştik bence bu iş Online olmuyor yüz yüze yapılması lazım.

@Nisshin sizin de fikrinizi alsam?

Benim için dershanede kararsız kaldığım yer evime çok uzak olması. Verimli olmayacak. Bunun kışı da var, o anlamda da düşünüyorum.

Bana kalırsa eğer evde çalışamıyorsanız derahane, çalışabiliyorsanız %100 All Star derim.

Evde çalışamayan bir YKS öğrencisi görmedim bugüne kadar.

Ben olsam kesinlikle All Star alırdım.

Mantıklı değil hocam. Belki dershaneye giderseniz orada size koçluk yapabilirler o iyi olur.

Ama Online koçlukları önermiyorum.

Geçen sene baykuşu yaklaşık 2 ay denemiştik bence bu iş Online olmuyor yüz yüze yapılması lazım.

Dershanedeki rehberlikçilerin koçluk yapacağını düşünmeniz gerçekten çok hoş...

9, 10 ve 11, sınıfta dershaneye gittim açıkçası hiçbir fayda görmedim bu sene elimde allstar var dershaneye göre daha verimli geçiyor bence

Dershanedeki rehberlikçilerin koçluk yapacağını düşünmeniz gerçekten çok hoş...

9, 10 ve 11, sınıfta dershaneye gittim açıkçası hiçbir fayda görmedim bu sene elimde allstar var dershaneye göre daha verimli geçiyor bence.

Yani hocam ben kendi tecrübem ile söyledim.

Bizim dershanede 7-8 tane rehber öğretmeni var her öğrenci için bir rehber hocası koçluk yapıyor.

345 all Star'da nasıl bir koçluk mantığı var ki. Ve o parayı ona vermektense o para ile daha çok kitap alıp koçluk sistemi bile alabilirsiniz.

Yani boşa masrafdan başka bir şey değil bence.

Merhaba. 1. yazılılarım bitti ve sonuçlardan destek almam gerektiğini öğrendim. Sayısal derslerim 50’nin altında, sayısalcıyım. Sayısalım iyi ama bir türlü adapte olamadım. Gidebileceğim dershane evimden yaklaşık 45 dakika-1 saat uzaklıkta. Rehberlik de almak istiyorum. Derse bir türlü oturamıyorum. YouTube’daki hocalardan da ilerleyemiyorum ve 345 All Star’ı da duydum. Sizce hangisi daha mantıklı? Bir de arkadaşlarımdan duyduğuma göre, 345 All Star’da bir gün girmeyince o günün video çözümlerini daha sonra izleyemiyormuşuz. Öyle bir şey var mı acaba? Sınıftaki herkesin dediğine göre herkesin ortalaması 80, bu durum moralimi çok bozuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Konu çok karışmış herkesten farklı bir ses çıkmış o yüzden aklımdan geçen her şeyi rastgele yazarak fikirlerimi paylaşıyorum:

Öncelikle YKS senende senin paran değil zamanın en değerli varlığın olacak. Sen gidiş geliş 2 saat dershaneye gideceksin, dershanede 5 saat harcayacaksın, okulun açıktan değil 6 saat de oraya gidecek onun da yolu vardır hepsi yaklaşık 14 saate çarpacak. Sen ne zaman Test Çözeceksin ne zaman deneme çözeceksin? Dershanenin haftada bir yaptığı malkoçoğlu yayınları denemelerle netler artmaz çünkü sana direnç oluşturmuyor bu dandik denemeler.

İkinci Olarak evde ders çalışamamanı anlıyorum bazen ses oluyor bazen dikkat dağıtıcılar, Bunun için bir kütüphaneye gitmeyi deneyebilirsin, kafelere gitmeyi deneyebilirsin. Sayısal 5k yaptığım sene en çok kafelerde çalıştım ben.

Üçüncü olarak 345 ALL Starı tavsiye etmiyorum. İçerideki hocaların hepsinin zaten youtube kanalları o kanallarda da aynı başlıklı videoları var. Ayrıca 345 All Starın içine dahil olan baykuş koçluk yalnızca 1 aylık?!

Dördüncü olarak dershanedeki koçluk yapan hocalar EA kontenjandan üniversiteye girmiş Fen ve MAtematikte kendini geliştirmemiş psikolog alt meslek türündeki kişiler, bunlar program yapmayla gündeme gelse de öğrencilerin mentalini korumaları gereken insanlar.

Beşinci olarak 50 gibi notlar OBP'ni paramparça eder, Acilen bir takvime geçip çalışmaya başlamalısın. Yoksa yksde sıkıntı yaşarsın.

Eğer Koçluklar hakkında daha fazla bilgi istersen ins @alcyone_0 hesabıma dm atabilirsin yardımcı olurum. Şirketler tarafından kazıklanmanı veya güvenemeyeceğin insanların eline düşmeden bir konuşalım.

Merhaba. 1. yazılılarım bitti ve sonuçlardan destek almam gerektiğini öğrendim. Sayısal derslerim 50'nin altında, sayısalcıyım. Sayısalım iyi ama bir türlü adapte olamadım. Gidebileceğim dershane evimden yaklaşık 45 dakika-1 saat uzaklıkta. Rehberlik de almak istiyorum. Derse bir türlü oturamıyorum. YouTube'daki hocalardan da ilerleyemiyorum ve 345 All Star'ı da duydum. Sizce hangisi daha mantıklı? Bir de arkadaşlarımdan duyduğuma göre, 345 All Star'da bir gün girmeyince o günün video çözümlerini daha sonra izleyemiyormuşuz. Öyle bir şey var mı acaba? Sınıftaki herkesin dediğine göre herkesin ortalaması 80, bu durum moralimi çok bozuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dershane ile Online eğitim paketlerini kıyaslamak saçma bence. LGS dönemindeyken Doping Hafıza vardı aldım neredeyse hiç verim almadım. İnternetteki YouTube konu anlatım videolarından pek bir farkı yoktu Doping Hafıza'nın. Hatta daha kötüydü. 345 all star zaten YouTube'da olan hocaları içeriyor. Ek olarak kitap veriyorlar sanırım ama zaten kendin alabilirsin. YouTube'dan ders çalışmayı falan sevmiyorum ben açıkçası. Karşımda tanıdığım bir hoca ve yanımda arkadaşlarım olup önümde defter kitap ders görmeye alışığım ben yıllardır. Diğer yanda oyun oynamak ve video izlemek için kullandığım bilgisayarımda ders videosu izleyince garibime gidiyor. Yazılıdan yazılıya ancak izliyorum o kadar. Okuluna en yakın dershaneyi seçmek en mantıklısı. Ayrıca YouTube'daki hocalardan bir farkı yoktur bence 345 all starın o kadar. Sonuçta aynı hocalardan ders videosu izleyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı