Tamamen kapasitenize bağlı olan bir durum yani dikkatiniz dağılmıyorsa evden de çalışabilirsiniz ben hiç gitmedim dershane'ye.Hafta sonları 2 günlük dershaneye 5500 TL istiyorlar. Okulda da hafta sonu kursu var. Bu para ile PC toplayıp Online eğitim+Hafta sonu kursu yapabilirim. Diğer seçenek ise sadece dershaneye gitmektir. Öneriniz nedir?
Herkesin çalışma, öğrenme şekli farklıdır. Sınıf ortamında anlamayan çok kişi var. Kendisi daha verimli çalışıyorsa sırf sabah erkenden kalkıp derse gidip 3-5 arkadaş edinmek için kimse o kadar para vermek istemez.Dershane insanı disipline sokar, çalışmak sana kalmış. Sen o parayla PC toplarsan oyun oynarsın ders çalışmazsın. Dershaneye git arkadaşların olur, görsel hafızan daha da iyi sonuçlar alır. PC başında bunu başaramazsın. Ben sürekli bu tarz kurslara, eğitimlere, konferanslara giden biriyim. Dinlemeyi ve not almayı öğrenmenin iki ayağı olarak görüyorum. O iki ayak olmazsa doğrulamazsın, yürüyemezsin, koşamazsın.
Tavsiyem dershaneye gitmen. Soruları nasıl çözeceğini öğrenirsin. Ben 7. ve 8. sınıfta gitmiştim çok etkisini gördüm. Şu an 9. sınıftayım. Yaşıtlarıma göre daha iyi soru çözüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.