Dershane vs Özel Eğitim

• Konuyu başlatan Hypeer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.058
Dershaneler kendi başına hiçbir akademik başarı sağlayamamış ( kendi başına çalışamayan ) veya baba parası yemek için, ortam kurmak, kız tavlamak için yazılan yerlerdir. Youtube'da o kadar çok ders videosu var ki onları izleyip soru bankası çözsen her şey hallolur.

Dershaneler kendi başına hiçbir akademik başarı sağlayamamış ( kendi başına çalışamayan ) veya baba parası yemek için, ortam kurmak, kız tavlamak için yazılan yerlerdir. Youtube'da o kadar çok ders videosu var ki onları izleyip soru bankası çözsen her şey hallolur.
Hiç bir temelim yok. Konu anlatım izleyip soru bankası çözmeye çalışıyorum fakat soru ile konuda anlatılanlar arasında bir bağlantı kuramıyorum.

@Hypeer dostum fizik ve matematik için ortaokul videolarından izlemeye başlamalısın. Temelin zayıfsa ve direk lise konularından bakmaya çalışırsan fazla ilerleme katedemezsin. Şuan kız arkadaşım kpss hazırlanıyor hiç matematik bilmiyor o da ortaokul kitaplarından çalışmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı