denizyıldızı
Decapat
Mezunum, dershaneye istemeden yazıldım aslında ama şu an sadece AYT görüyoruz. İşin saçma kısmı da bu, anlamıyorum, TYT olmadan AYT başlamak nedir?
Saçma olan bir şey yok bence bende öyle düşünüyordum. Bende zorlanmıştım ama ikisini bir arada sıkıştıra sıkıştıra götüre götüre benim geride kalmışlık hissimi baskıladı. Çalışma şevki verdi. AYT ardından tyt içinde ayrıca çalışma yapıyorlar sonradan içiniz rahat olsun. 12.Sınıfta ki konulara ön hazırlık olarak düşünebilirsiniz. Dershane önden gider, okuldan ardından gelir. O arada dershane arayı açar, bazı günlere Tyt derslerini iliştirir gibi.Mezunum, dershaneye istemeden yazıldım aslında ama şu an sadece AYT görüyoruz. İşin saçma kısmı da bu, anlamıyorum, TYT olmadan AYT başlamak nedir?
Saçma olan bir şey yok bence bende öyle düşünüyordum. Bende zorlanmıştım ama ikisini bir arada sıkıştıra sıkıştıra götüre götüre benim geride kalmışlık hissimi baskıladı. Çalışma şevki verdi. AYT ardından TYT içinde ayrıca çalışma yapıyorlar sonradan içiniz rahat olsun. 12.Sınıfta ki konulara ön hazırlık olarak düşünebilirsiniz. Dershane önden gider, okuldan ardından gelir. O arada dershane arayı açar, bazı günlere TYT derslerini iliştirir gibi.
Hocalarınızdan bilgi alırsanız işleyiş aşamasında daha iyi olur. Özellikle dershane küçükse, dershane müdürüyle konuşmak daha faydalı olur, hem yönlendirir hem etüt verme açısından olumlu ilerlersiniz. Bazı dershaneler sınıf düzeyine göre de ilerleyebiliyor, o zaman ise eksik konulardan etüt isteyerek tempoyu arttırmanız sizin gelişiminiz için faydalı olur.Anladım ama arkamda oturan bir çocuk tekrar yazılmış neden mezuna kaldın dediğimizde dershane konuları yetiştirememiş dedi ondan şüphelendim yetiştiremezse o kadar soru boşa mı gidecek off istediğim dershane vardı sormadan buraya yazdırdılar 1 yılımın gitmesini istemiyorum.
dershane geriden giderse korkum o neyse sağ olunHocalarınızdan bilgi alırsanız işleyiş aşamasında daha iyi olur. Özellikle dershane küçükse, dershane müdürüyle konuşmak daha faydalı olur, hem yönlendirir hem etüt verme açısından olumlu ilerlersiniz. Bazı dershaneler sınıf düzeyine göre de ilerleyebiliyor, o zaman ise eksik konulardan etüt isteyerek tempoyu arttırmanız sizin gelişiminiz için faydalı olur.
Kız arkadaşımın dershanesi de geriden gitmişti fakat o işi sıkı tutup onlardan önde gidiyordu, yine sorarım onlar nasıl ilerlemiş.dershane geriden giderse korkum o neyse sağ olun
Kız arkadaşımın dershanesi de geriden gitmişti fakat o işi sıkı tutup onlardan önde gidiyordu, yine sorarım onlar nasıl ilerlemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.