Dershanede eski ortamı bulamamak

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Geçen sene 12. Sınıftım. Bu sene de geçen seneki gittiğim dershaneye gidiyorum. Geçen sene ekim ayı gibi arkadaşlarım olmaya başladı. Çok güzel ortamım vardı. Bu sene çoğu gitti, hep yeni kişiler geldi. Bende yalnız kaldım bayağı.

Geçen seneden tanıdığım ama samimi olmadığım 3 kişi var. Biri çok iyi. Ama diğer ikisinin kötü olduğunu bugün öğrendim, onun şokunu yaşıyorum. Bu kız geldi, ilk gününde ısrarla yanıma oturmak istedi. 3 tane hocaya bile karşı geldi kalkmamak için. Yani bayağı iyi anlaşıyorduk. Ama bu başka çocukla daha arkadaştı. Çocukta değişik birisi. Çocuk gibi yani 18 yaşında ama 14-15 gibi duruyor. Mesela dördümüz markete gittiğimizde, ortak sohbet açıldığında sanki ben bu kızdan hoşlanıyormuşum gibi laf açıyor, kızı da soğuttu. Sürekli benim hakkımda laf açıyordu ama ciddiye almıyordum hiç.

Hatta sınıfımdaki yeni gelen kızla bile hakkımda konuşarak ima yapmaya çalıştı.

Geçen sene bu çocukla aramız kötüydü ama bu sene bana birden çok iyi davranmaya başlamıştı. Bende anlam veremedim. Bugün yine dördümüz kütüphanedeyiz. Sonra markete gitme durumu açıldı. Ben sesimi çıkarmadım. Gel derlerse giderim dedim. Gel demediler, hatta arkamı döndüğümde bana bakarak konuştuklarını duydum. Zaten ondan sonra hepsiyle iletişimimi kalıcı şekilde kestim.

Normalde ben yeni ortamlara girmekten hoşlanmam böyle durumlar olursa diye. Biri çağırırsa giderim, asla ilk adımı atmam. Geçen sene bu durumu aşmıştım ve çok iyi arkadaş çevrem olmuştu. Ama bugün böyle bir durum olunca yine eski halime döndüm diyebilirim.

Günde 14 saat dershanedeyim ve ister istemez eski ortamımı arıyorum, canım çok sıkılıyor. Bu tarz durumlar canımı daha da sıkıyor. Gittim sinirden molaya bile çıkmadan tek oturuşta Oran-Orantıyı bitirdim. Ne yapacağımı bilmiyorum şu an? Gerçekten çok sinirlendim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı