Dershanede öds sinifi nedir?

Bunu onlara sorsan nasıl olur? O kadar para veriyorsun. Birazcık bilgiyi esirgemezler herhalde değil mi?

Soylenmedigi için sordum zaten ayrica ne bu ukalalik bir soru sordum cevabini vermieyecekseniz hiç yazmayin soylenmedi dershaneye gidince soyleneckmis arkadasim en iyi sinif dedi ama tam bilmiyormus bende buraya yazdim daha cok var gitmeme ondan dolayi yazdim cevap vermesen daha iyiydi.

Sorduğunu söylemedin. Telefon numaraları var. Arayıp ben bile öğrenebileceğime eminim.
Ukalalık kısmına gelecek olursak artık ekmek alıyorum pişkin mi alayım diye soracak kıvama geldiniz. Bu kadar spesifik bir şeyin burada birinin bile ihtimali ne sizce? Kolayca öğrenebileceğiniz kaynak varken oradan uzaklaşıp burada cevabı aramak ne kadar mantıklı?

artık ekmek alıyorum pişkin mi alayım diye soracak kıvama geldiniz. Bu kadar spesifik bir şeyin burada birinin bile ihtimali ne sizce? Kolayca öğrenebileceğiniz kaynak varken oradan uzaklaşıp burada cevabı aramak ne kadar mantıklı?
Mesajınızda yardımcı olmanız dışında baya bir sitem gözlemlemiştim ondan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı