Dershanedeki bir kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın dostum. Ben okudum hâlâ kurgu.

Hayatını etkilemek derken. Biz ilişkini sürdür ya da sürdürme demedik ayrıca nereden biliyorsun yeteneksiz olduğumuzu kendi gözünle gördün mü? Bir de duyar kasma yazmayın yazmışsın. Yazarım çünkü öyle biz burada şaka amaçlı dalga geçiyoruz sen ciddiye alıyorsun. Arkadaş da biliyordur şaka yaptığımızı her şeyi ciddiye almayın önce bir sorgulayın acaba şaka olabilir mi diye.

Arkadaşlar neden inanmıyorsunuz. Konu gerçek.
Bilmem kardeşim. Belki 20 mesajın var diye, belki bi anda sarışın güzel bir kızın yüzünü silmesi diye, üstüne su döküldü diye kızın sana yakınlaşması diye. Vs vs. Bunlar tam Türk dizisi senaryoları Gerçekse ne mutlu sana, git açıl bir şey olmaz kabul etmezse

Her konuya troll demenin mantığı ne acaba? Adam gibi soru soramaz olduk forumda. Yok troll yok yeşilçam dizisi.

Ben şaka amaçlı yazdım. Belki gerçektir bilemem. Ama eğer gerçekse sınavından sonra başla bu aşk meşk işlerine.

Hahaha. Bu ilişki max şu kadar sürer şakası yapıyorsan hayatında yanlış giden bir şeyler var demektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…