Dershanedeki kıza aşık mıyım?

Lelasx

Hectopat
Daha fazla  
Dershaneden bir kızla sevgili olduk kızla görüntülü konuşurken ben iltifat ettiğimde kız kalbim atıyor diyor ama o bana iltifat yaptığında kalbimin attığını hissediyorum ama hızlı atmıyor. Aşık değil miyim kıza? Güzel bir kız tam kafa bir kız. Sürekli yan yana olmak istiyorum.

Dershaneden bir kızla sevgili olduk kızla görüntülü konuşurken ben iltifat ettiğimde kız kalbim atıyor diyor ama o bana iltifat yaptığında kalbimin attığını hissediyorum ama hızlı atmıyor. Aşık değil miyim kıza? Güzel bir kız tam kafa bir kız. Sürekli yan yana olmak istiyorum.
Hızlı atması lazım aşık olman için senin olmamış.

Kız çok kafa biri ama tam isteyebileceğim bir kız.
Şaka maka hocam kalbinizin atmasıyla alakası yok seviyosanız seviyosunuzdur yani çok söylenecek birşey yok herşey beyninde biter tam size göre bir kızsa ne mutlu o zaman size bu dönemde düzgün kız bulmak zor, ama tavsiyem çok bağlanmayın bir gün çok kötü ödersiniz bedelini.

Şaka maka hocam kalbinizin atmasıyla alakası yok seviyosanız seviyosunuzdur yani çok söylenecek bir şey yok her şey beyninde biter tam size göre bir kızsa ne mutlu o zaman size bu dönemde düzgün kız bulmak zor, ama tavsiyem çok bağlanmayın bir gün çok kötü ödersiniz bedelini.

Daha önce aldatıldım hocam ama gerçekten ilk defa böyle güzel bir kız gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı