4 Ocak'ta mı yoksa 22 Ocak'ta mı?
4 Ocak'ta açılacağı konuşuluyordu. Umarım öyledir.4 Ocak'ta mı yoksa 22 Ocak'ta mı?
4 Ocak'ta açılacağı konuşuluyordu. Umarım öyledir.
Bazen öyle durumlar vardır ki ölümü ya da hastalığı göze alabiliyorsun. Ne yapacağımı şaşırdım desem doğrudur.Tövbe de. İnşallah hiç açılmaz. Tüm haber sitelerinde okullar 22 Ocak'ta açılacka diyordu bence derhanelerde öyledir.
Bazen öyle durumlar vardır ki ölümü ya da hastalığı göze alabiliyorsun. Ne yapacağımı şaşırdım desem doğrudur.
Ben de yeni yeni öğrendim ödevlerimin olduğunu. Geçenlerde sunum yapılacağını sunumdan birkaç saat önce öğrenmiştim. Ama sunumlarla ilgili bir sıkıntım olmadığından kolayca hallettim.Hocam onla alakası yok çok ödevim var ve yetiştiremedim.
Evet.Okullar 22 Ocak tarihinde mi açılıyor?
www.trthaber.com
Hani 15 Şubat dı ya?Evet.
![]()
Uzaktan eğitim süresi uzatıldı... Okullar ne zaman açılacak?
Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada uzaktan eğitimin ilk dönem sonuna kadar devam edeceği açıklandı. Okullar ne zaman açılacak? Yarıyıl tatili ne zaman? Okullar açılacak mı 2021?www.trthaber.com
![]()
Okullar ne zaman açılacak? MEB ile okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir uzaktan eğitim süreci ile devam eden okullar için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama göre; okullar herhangi bir aksilik olmaması halinde ikinci dönemde açılacak. Ara tatil ise Nisan ayında uygulanacak...www.sabah.com.tr
Hani 15 şubat dı ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.