Dershaneye gidilir mi?

Kesinlikle katılıyorum.

Elinizde YouTube gibi bir kaynak varken dershaneyi pek tavsiye etmem çünkü dershaneye vereceğiniz parayla, özellikle harcayacağınız zaman ile evde daha iyisini kendiniz yapabilirsiniz. Neden olmasın?

Dershane gibi ortamları pek önermem zaten dershane fiyatları da malum çok tıkandığınız ders varsa özel hocayla halledilebilir.

Dershane size disiplin kazandırır, disiplin ise sınav. Ben 2 - 3 ay gidip bırakmıştım, yol vb. durumlardan dolayı ama orada aldığım disiplin beni çok ileri taşıdı. İyi bir derece yapmamı sağladı. Zaten disiplininiz olduğunu düşünüyorsanız ve hedefiniz yüksek değilse pek tercih edilmemeli.

Disiplininizi ve planınızı kendiniz sağlayıp uygulama iradesine sahipseniz gitmeyin hocam. Dershaneye gidilecekse ders dinlemek için değil de bu tip şeyler sağlanamadığı için gidilmeli. Yoksa en basitinden günümüz serbest piyasası sayesinde YouTube'da okul ve dershane öğretmenlerine taş çıkaracak yığınla kaliteli öğretmen var. Çok güzel anlatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…