Dershaneye gidilir mi?

Gören de Jedi olacak insanlar sanır. İki kitaptan bilgi ezberlemek ne zamandan beri bu kadar kutsal bir şey oldu anlamadım. Dershane dediğin yer sen nasıl istersen öyle gider istersen derse girmezsin istersen 10 saat kalırsın. Kişiden kişiye değişir. Ama ekonominin böyle olduğu bir yerde minimum 30 40 bin TL verip dershaneye gitmek kesinlikle mantıklı bir şey değil kim ne derse desin. Daha faydalı olacak tonla şey sayabilirim o bütçede. Çok pişmanım gittiğime o paraya hobim saydığım tonla şeye para verebirdim. Umarım başkaları aynı hatayı yapmaz.

Kesinlikle katılıyorum.

Elinizde YouTube gibi bir kaynak varken dershaneyi pek tavsiye etmem çünkü dershaneye vereceğiniz parayla, özellikle harcayacağınız zaman ile evde daha iyisini kendiniz yapabilirsiniz. Neden olmasın? :)

Dershane gibi ortamları pek önermem zaten dershane fiyatları da malum çok tıkandığınız ders varsa özel hocayla halledilebilir.

Merhaba, ben YKS 2026 öğrencisiyim. Fazla ders çalışma alışkanlığım yok fakat okullar açıldığından itibaren çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Sizce dershaneye gitmeli miyim? Bana katkısı olur mu?
Dershane size disiplin kazandırır, disiplin ise sınav. Ben 2 - 3 ay gidip bırakmıştım, yol vb. durumlardan dolayı ama orada aldığım disiplin beni çok ileri taşıdı. İyi bir derece yapmamı sağladı. Zaten disiplininiz olduğunu düşünüyorsanız ve hedefiniz yüksek değilse pek tercih edilmemeli.

Disiplininizi ve planınızı kendiniz sağlayıp uygulama iradesine sahipseniz gitmeyin hocam. Dershaneye gidilecekse ders dinlemek için değil de bu tip şeyler sağlanamadığı için gidilmeli. Yoksa en basitinden günümüz serbest piyasası sayesinde YouTube'da okul ve dershane öğretmenlerine taş çıkaracak yığınla kaliteli öğretmen var. Çok güzel anlatıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı