Dershaneye gidilmeli mi?

ekoteko12

Hectopat
Yer
Niğde
Daha fazla  
Bu sene çalışmadım mezuna kalacağım dershaneyi pek istemiyorum evde çalışırsam yapabileceğimi düşünüyorum. Dershaneye giden ya da evde çalışan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bağlı bir durum evde daha iyi çalışacağına inanıyorsan gerek yok dershaneye falan.

1 sene gittim zerre faydasınıda görmedim bağış yaptık resmen.
İyi bir yer bulursan iyidir muhtemelen benim gittiğim yer ortalamaydı, her elime geçen fırsatta gitmiyordum haftada 2 gün olmasına rağmen.

Çalışmayacaksan boş yere para harcama, ben gittim sadece 80 puan yükseltebildim, YKS´ye ilk girdiğimde 263 puan aldım 2. girdiğimde 344 puan aldım ancak yine de istediğim yere giremedim çünkü yeterli çalışma yapmadım.

1 sene gittim zerre faydasınıda görmedim bağış yaptık resmen.
İyi bir yer bulursan iyidir muhtemelen benim gittiğim yer ortalamaydı, her elime geçen fırsatta gitmiyordum haftada 2 gün olmasına rağmen.
Tamamen senin hatan o zaman hocam. Doğru düzgün takip edersen gayret gösterirsen mezun senesinde bence şart çünkü okul olmadığı için çok boşlanabilir bir düzenin olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…