Karşılayabilecek durumun varsa özel ders her zaman daha iyidir bence.Şu anda mezunum ve çok temelim yok dershaneye gitmeli miyim yoksa evde YouTube'dan mı halletmeliyim? Özellikle de matematik geometri ve problemde sıkıntı yaşıyorum.
Şu anda mezunum ve çok temelim yok dershaneye gitmeli miyim yoksa evde YouTube'dan mı halletmeliyim? Özellikle de matematik geometri ve problemde sıkıntı yaşıyorum.
Şu anda mezunum ve çok temelim yok dershaneye gitmeli miyim yoksa evde YouTube'dan mı halletmeliyim? Özellikle de matematik geometri ve problemde sıkıntı yaşıyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle paranı dershanelere kaptırmamanı tavsiye ediyorum. YouTube her türlü eğitimi ücretsiz bir şekilde sağlarken gerekli değil bence. En azından bir süre hızlıca deneyimle, baktın olmuyor, olmadığını düşünüyorsun, ondan sonra dershaneyi değerlendirmeye al. Ama öncelikle YouTube'dan başla.
Dershaneye gitmek benim açımdan para kaybından başka hiçbir şey değil onun yerine özel dersleri tercih edin.
Bu arada ben 2 kez girdim üniversite sınavına. İlk sene hiç çalışmamıştım, 2. senemde de sadece son 1.5 ay çalıştım. Tabii şu an durum değişiklik gösterebilir belki ama büyük ölçüde aynı olacaktır. Ben 2 ay YouTube ile çalıştım ve 100000 geri çektim sıralamamı. Gerek yok yani boş ver, hedefin ne mesela? İlk 1000, ilk 10000 gibi bir derece mi istiyorsun? Böyle bir isteğin varsa belki destek alman gerekebilir ama yoksa paranı harcama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.