YKS için dershaneye gidilmeli mi?

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar bu sene 11.sınıf oldum ve meslek lisesiyim meslek lisesi olduğum için temel dersler gidiyor. Onlar yerine meslek dersleri geliyor bu da YKS sınavında bayağı dezavantaj. Ailem beni dershaneye yazdırmakta kararlılar. Sizce dershaneye yazılmalı mıyım yoksa evde mi çalışmalıyım? Temelim sağlam değil, ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim 😇

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bu sene 11.sınıf oldum ve meslek lisesiyim meslek lisesi olduğum için temel dersler gidiyor. Onlar yerine meslek dersleri geliyor bu da YKS sınavında bayağı dezavantaj. Ailem beni dershaneye yazdırmakta kararlılar. Sizce dershaneye yazılmalı mıyım yoksa evde mi çalışmalıyım? Temelim sağlam değil, ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.

Dershane kesinlikle zorunlu değil. Gitmenizi de önermem kesinlikle.

Çünkü dershane kişiye özel takip veya program yapmıyor. Bir program yapıyor ve herkese dağıtıyor. Siz diğer kişilerden farklı olduğunuz için dershaneye boşuna gitmiş oluyorsunuz.

İsterseniz TYT için öneriler yapabilirim.

dershaneye para vermek yerine youtube dan yüzlerce öğretmen arasından kendinize uygun birini seçerek ücretsiz bir şekilde ders dinleyebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı