Dershaneye gidilmeli mi?

278240

Kilopat
Makaleler
1
Dershane'ye gidiyorum ama sanki bana katan hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum. Yani evde çalışmak daha verimli geliyor gibi bana. Kişiden kişiye Dershane'den Dershane'ye göre değişir biliyorum. Ben de beğenmediğim için dershane iptali istemiştim fakat babamın dediğini göre büyük bir cayma bedeli istemişler, dershaneye git daha iyi yani. 49.000 TL kalmıştı ödeme, bize 45.000 TL cayma bedeli sunmuşlar. Belki de babam gideyim diye yalan söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz dershane hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşme mi yaptınız dershaneyle? Evde eğer programlı kendime güveniyorum çalışabilirim diyorsanız dershaneye göre daha verim alırsınız. Kaçıncı sınıfsınız?

Dershane'ye gidiyorum ama sanki bana katan hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum. Yani evde çalışmak daha verimli geliyor gibi bana. Kişiden kişiye Dershane'den Dershane'ye göre değişir biliyorum. Ben de beğenmediğim için dershane iptali istemiştim fakat babamın dediğini göre büyük bir cayma bedeli istemişler, dershaneye git daha iyi yani. 49.000 TL kalmıştı ödeme, bize 45.000 TL cayma bedeli sunmuşlar. Belki de babam gideyim diye yalan söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz dershane hakkında?

Dediğiniz gibi o size kalmış bir şey. Dershaneler cayma bedeli istemezler sadece ödediğiniz parayı vermeyip üstüne para isterler.

O fiyatı kimse istemez veya isteyemez eğer baban doğru söylüyor ise şikayet edebilirsiniz cayma bedeli sadece %10 kesiyorlar
Ayrıyeten evde bir programın var ise YouTube üzerinden binlerce hoca var seç beğen al misali evde gerçekten çalışacaksan dershaneden 10 kat daha fazla verim alırsın bana göre dershanenin avantajları sadece soru çözümü ve denemeler onun dışında kütüphane istersen belediyeye ait ücretsiz kütüphaneler var ya da evinde kütüphane ortamı oluşturup çalış daha çok verim alırsın dershane boş masraf tır.

Sözleşme mi yaptınız dershaneyle? Evde eğer programlı kendime güveniyorum çalışabilirim diyorsanız dershaneye göre daha verim alırsınız.
Senet imzaladık.
Kaçıncı sınıfsınız?
12.sınıf.

O fiyatı kimse istemez veya isteyemez eğer baban doğru söylüyor ise şikayet edebilirsiniz cayma bedeli sadece %10 kesiyorlar
Ayrıyeten evde bir programın var ise YouTube üzerinden binlerce hoca var seç beğen al misali evde gerçekten çalışacaksan dershaneden 10 kat daha fazla verim alırsın bana göre dershanenin avantajları sadece soru çözümü ve denemeler onun dışında kütüphane istersen belediyeye ait ücretsiz kütüphaneler var ya da evinde kütüphane ortamı oluşturup çalış daha çok verim alırsın dershane boş masraf tır.
Kitap parası istiyorlar mı ayriyeten ?

Cayma bedeli şu bu ödemeyin gitmek istemiyorsan ve sana bir şey katmıyorsa ne ödemesi?
Senet imzaladık.

Şikayet edin bence bu kadar yüksek bir tutarda cayma ücreti çıkmasının imkanı olduğunu sanmıyorum.
Bugün gidip tekrar soracağım cayma bedelini ama sorun şu beni manipüle etmeye çalışıyorlar. Senin buna ihtiyacın var, iptal etmemelisin falan diye kafamı yiyorlar idariciler. Kesinlikle bir daha eğitim diye para teklif eden kuruluş, her şeyden uzak duracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı