Dershaneye gitmek mantıksız mı?

Dershanelerin şu avantajı çok iyi ama. Aklına takılan bir şey mi oldu, git birine danış. Ysapamadığın bir soru mu oldu, git dersin hocasına sor. Sosyal ortamın içinde olmak da cabası. Bence gerekli gördüğün, işine yarayacak zaman git; gerekli görmediğin zaman da gitme.
Onu öyle halledebilirsem haftada bir gider sonra kendim çalışırım olur yani.
Teşekkürlerr

Yani en doğrusu bu gibi ama aklıma takılan şey soru sormak için hocanın olmaması.

Doping Hafıza alabilirsin özel ders hakkın oluyor yapay zekaya günde 1000 soru sorma hakkın var Online koçluk alabiliyorsun ben ön yargılıydım başta ama videoları anlaşılır ve konu anlatımı dinlerken video içinde anlattıktan sonra her aşamada soru soruyor konuyu anlayıp anlamadığını görmek için yanlış yaparsan sorunun çözümünü izleyebiliyorsun göz atmanı öneririm.

Hocam sizin durumunuzda olsam muhtemelen dershaneye gitmem çünkü hem zahmet çekip gidip geleceğim hem de tam olarak verim alamayacağım. Youtube'tan çalışmak bir nebze mantıklı eğer disiplini oturtabilirseniz. Yalnız dershanede denemeler başlarsa o zaman gitmeniz mantıklı olur, çünkü özellikle TYT pratik işi. Sık sık denemeye girip nerede zaman kaybettiğinizi öğrenmeli ve dersinizi çıkarıp netinizi arttırmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı