Dershaneye gitmeli miyim?

Pazarlık yap, ailen ile git.

Kendini tanıyorsan güzel, açığa geçerek hazırlanman dâhâ iyi sonuçlar verir sana, kafan okul ile meşgul olmaz en azından.

Ben de dershaneye gittim ama benim için verimli olmadı, hem düzgün çalışmadım hem de deneme süreçleri beklediğim gibi geçmedi.
Sınava hazırlanma sürecinde bol bol denemeye girmeyi ihmal etme, net ve yanlış sayıların denemeden denemeye farklılık gösterebilir ama böyle küçük bir detayı kafana takmana gerek yok.

Bir de stresini atabileceğim bir uğraş bul kendine, stres yoruyor insanı.

Dershane konusuna kendin karar ver ailenle tartışarak, bilirsin ki herkesin cebi aynı paraya sahip değil.

Kesinlikle...

Kitap okumak, satranç oynamak hobilerim.
Ama spor salonuna gidiyorum mükemmel stress atıyor.
Para konusunda abim çalışmaya başlayacak.
Bir de dedemgil ekonomi kötü diye 6 haneli bir para verecek.
Bunlar olursa çok daha rahat giderim.
O yüzden biraz da süreci uzatıyorum.

İfadeler: T21
Şimdiki aklım olsa geçen sene dershaneye gitmezdim. Bir yandan açık lise imam hatip derslerine gidiyordum. Yorgunluk hiç bitmiyordu. Özellikle örgün eğitim ile dershaneyi beraber götüreceksen hiç gitme bence. Açığa geçeceksen bir nebze rahat olur ama imam hatipe gidiyorsan oranın açığına gitme düze git. Ben o şekilde de dershaneyi önermiyorum ama yine de okul+dershaneye göre kat kat rahat olur. En iyisi açığa aldır kendin çalış teknoloji çağındayız. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım. Dershanenin sadece denemesine yazıl o şekilde iyi olur. Öbür türlü para israfı gerek yok.

İstersen mezuna da kalabilirsin, tek derdin sınava hazırlanmak olur.

Hocam zaten açığa geçip 12'ler ile çalışmayacağım.
Direk mezuna geçeceğim.
Amacım 12 olsa 40 defa yazılmıştım.
Kurumlar mezun sınıflarının sistemini tam oturtamamış.
Oluyor öyle şeyler, ben okula gider gibi sabah 9 - öğlen 1-2 gibi çıkıyordum.

Bu sene alanına göre çalışıp okulunu bitirmeye bak o zaman, mezun senende de dâhâ iyi sıralama yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…