Dershaneyi bırakıp raunt almak mantıklı mı?

Bir bakıma mantıklı Doping Hafıza'ya da bakmanı öneririm. Bir arkadaşım almıştı. Gayet iyi bir puan aldı kendisi sanırım 439 puan almıştı.

Bir bakıma mantıklı Doping Hafıza'ya da bakmanı öneririm. Bir arkadaşım almıştı. Gayet iyi bir puan aldı kendisi sanırım 439 puan almıştı.
Kendisi ile 5 dakika görüşme şansım var mı?

Arkadaşının normalde dersleri nasıldı ve hangi bölümü satın aldı?

TYT+AYT 2700 liraya almıştı sanırım üniversite hazırlığı kursu da var tabii üniversite kursu biraz daha pahalılaştırıyor. Şu an güncel olarak pek durumundan haberdar değilim ama kendisi gayet iyi olduğunu söylüyor. Hafızanda tutman için taktikler ve hızlı okumak için taktikler ilk öğretiyormuş sanırım.
Şunu söylemeliyim ki bunun gibi sanal platform olan dershaneler daha yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı için dikkatli seçmelisin.

Bana göre dershanesiz bir şekilde başarman daha iyi gibi tabii çok eksiğin varsa kesinlikle gitmeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bence sanal dershanelere kafayı yorma bana göre fiziksel olan bir dershaneye girmelisin. Böylelikle bir sorunun olduğu zaman rahatlıkla danışabilir ve konuyu daha iyi kavrayabilirsin.

O zaman bence sanal dershanelere kafayı yorma bana göre fiziksel olan bir dershaneye girmelisin. Böylelikle bir sorunun olduğu zaman rahatlıkla danışabilir ve konuyu daha iyi kavrayabilirsin.

Şu an zaten gidiyorum fakat boşa mı zaman kaybediyorum diye bırakmayı düşünüyorum. 1 ay oldu bana şu anlık katkısı 0 diyebilirim.

Şu an zaten gidiyorum fakat boşa mı zaman kaybediyorum diye bırakmayı düşünüyorum. 1 ay oldu bana şu anlık katkısı 0 diyebilirim.

HM o zaman iyi bir şekilde araştırman gerekli. Doping Hafıza'nın bir iddiası var o da TYT ve AYT'yi 60 günde bitireceğini söylüyor. Bir de konuları tekrar ve tekrar izleyebiliyorsun. Doping Hafıza'yı araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…