Dershaneler eskisi gibi değil artık. Benim liseye hazırlık zamanında gittiğim dershane sanki üniversiteye hazırlar gibi hazırlıyordu. Artık üniversiteye hazırlayan dershaneler bile çöp olmuş sanki. Benim tavsiyem, daha doğrusu üniversiteye hazırlanırken kendi yaptığım taktiği söyleyeyim sana. Hocaları özel bire bir ders alır gibi kullanıyordum. Örneğin haftaya türev konusu işlenecek diyelim. Ben bu konuyu internette olan videolar ile hocanın bana derste vereceği bilgiden daha fazlasını 1 haftada öğreniyordum. Sonra köpek gibi soru çözüyordum. Her konudan 1500 soru çözdüm diyebilirim. Bu sorulardan yapamadıkları gidip hocalara soruyordum. Böyle böyle öğrendim. Yoksa hoca derste anlatacak 50 soru çözecek geçecek. B...k anlarsın öyle konuyu. Eski hocalar ve öğrenci kalitesi yok artık. Bir şeyler yapmak istiyorsan kendi yapacaksın. Haftaya kümeler konusu var diyelim. Git internetten öğren kaynak kitaplarından kolaydan zora doğru soruları çöz. Yapamadıklarını git hocalara sor. En iyisi budur bence.