Dershaneyi bırakmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Dostlar dershaneye yazılalı 1 hafta oldu yaz kursuna geldim. Tüm sene yazıldım, 130K gibi bir ücret verdim. Bugün bırakmak istediğimi rehberlikçiye söyledim ve böyle düşünenler olduğunu pişman olduklarını falan söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Dershanenin konuları erken biteceğini düşünmüyorum. Evde çalışmayı daha mantıklı buluyorum, yürür mü bu iş?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 kilometrelik yol 1 adımla başlar, ektiğin fidanın meyvesini yarın yiyemezsin devam et, zorunda olduğun için değil kendine değer verdiğin için

Kayıt yaptırmamış olsan kaydolma derdim ama kayıt olsuğun için devam et gitsin. Dershanede dinle anlamadığın konuları YouTube ile desteklersin

Kayıt yaptırmamış olsan kaydolma derdim ama kayıt olsuğun için devam et gitsin. Dershanede dinle anlamadığın konuları YouTube ile desteklersin.

Dershanenin müdürüyle babam dün konuştu olumlu karşıladılar kurumsal bir dershane olduğu için Ankara'dan haber bekliyoruz dershaneye 3 gün yaz kursuna gittim ve bana deneme ve rehberlik hizmeti harici bir şey katamayacağına kanaat getirdim.

Boş para israfı. Sözleşme iptal ediliyorsa kaydınızı sildirin bence ama cayma ücreti ve kitapların parasını alırlar muhtemelen. Haybeye para gitmiş gibi olur. 130k nasıl bir para bu arada hocam çok büyük hata bence bu devirde çok para 130k.

Babam aylık ücretle özel bir şirkette çalışıyor zaten bırakmamın 2. nedeni de o bize maddi olarak çok büyük bir yük olması hayırlısı evde çalışacağım s

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı