Dersin başına oturunca devamı gelmiyor

Exoh

Hectopat
Daha fazla  
Normalde başına oturunca devamı gelir, zor kısmı başına oturmaktır derler. Bana tam tersi oluyor. Az önce oturdum nöroloji çalışacağım diye. 15 dakika ya uğraştım ya uğraşmadım. Ekşi sözlüğe girdim biraz orada takıldım şu anda da foruma yazıyorum. Konu hakkındaki fikirleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir? Benim mi anormal bir şeyim var? Ya da uğraştığın şeye hevesli olmak mı lazım?

Normalde başına oturunca devamı gelir, zor kısmı başına oturmaktır derler. Bana tam tersi oluyor. Az önce oturdum nöroloji çalışacağım diye. 15 dakika ya uğraştım ya uğraşmadım. Ekşi sözlüğe girdim biraz orada takıldım şu anda da foruma yazıyorum. Konu hakkındaki fikirleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir? Benim mi anormal bir şeyim var? Ya da uğraştığın şeye hevesli olmak mı lazım?
Sosyal medya bagimliligi

Hevesin yoksa, yatıp uyu, sabah tekrar denersin. Kasarsan sıkılırsın.

Onun dışında, ‘Dikkat Dağınıklığı’ ilacını okuduğum zamanlar hep ‘salla, geçer’ diyordum, ama şu an kullanıyorum ve çalışırken gerçekten çok işime yarıyor.

Onun dışında, ‘dikkat dağınıklığı' ilacını okuduğum zamanlar hep ‘salla, geçer' diyordum, ama şu an kullanıyorum ve çalışırken gerçekten çok işime yarıyor.

Benim de karşıma çıkıyor ama aynı düşüncedeydim. Belki bir ara şans veririm. Bana bu bazı dönemler de oluyor genellikle. Mesela 1 hafta istediğim her işle uğraşabilirken bir gece yatıp kalkıyorum her şeye hevesim kaçmış, tek istediğim boş boş orada burada gezmek. Alışırım diyerekten zorluyorum, beyin engel oluyor bana bayağı bayağı.

Benim de karşıma çıkıyor ama aynı düşüncedeydim. Belki bir ara şans veririm. Bana bu bazı dönemler de oluyor genellikle. Mesela 1 hafta istediğim her işle uğraşabilirken bir gece yatıp kalkıyorum her şeye hevesim kaçmış, tek istediğim boş boş orada burada gezmek. Alışırım diyerekten zorluyorum, beyin engel oluyor bana bayağı bayağı.
Hocam, kasmadan az çok çalış. Sıkılınca yapmak istemezsin. Ben de ortam meraklısı bir insandım, şu an evden çıkmıyorum, sen düşün. O heves kalmama işi ya yorgunluktan ya da birine darılırsan sinirlenirsen olur bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı