Dersin başına oturunca donup kalıyorum

422470

Hectopat
Lise 2. sınıfım ve yıllardır masaya oturunca kafam hemen başka yere gidiyor. Sadece telefon değil başka hayaller kuruyorum veya odada bir şeye odaklanıp donup kalıyorum. Bunlar istemsizce oluyor. Kendime kendine gel derse başla diyorum ama bir bakmışım yine hayal kuruyorum veya bir şeye bakakalmışım. Başka şeylerde odaklanırım ama konu ders oldu mu kafam gidiyor. Ne yapmalıyım?

Dikkat Sorunun Olabilir. Eğer TikTok Kullanıyorsan Sil. Ve Bilgisayara Günde En Fazla 1 Saat Takıl. Dışarıya 30 Dakikalığına Çık Nefes Al. Ve Sessiz Bir Yere Gir Herhangi Bir Kitap Seç Ve Okumaya Başla. Kafanın Dağılmasına İzin Verme Odaklan, Odaklan, Odaklan. Zorla Biraz. Fakat Yinede Doktora Görünmende Faydan Var Sana İlaç Vereceklerdir. Hap Gibi.

Dikkat Sorunun Olabilir. Eğer TikTok Kullanıyorsan Sil. Ve bilgisayara Günde En Fazla 1 Saat Takıl. Dışarıya 30 Dakikalığına Çık Nefes Al. Ve Sessiz Bir Yere Gir Herhangi Bir Kitap Seç Ve Okumaya Başla. Kafanın Dağılmasına İin Verme Odaklan, Odaklan, Odaklan.

TikTok değil de instagrama günde 4-7 saat arası bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı