Derslerde not almak için kalem destekli tablet önerisi

bullseyed

Decapat
Daha fazla  
Derslerde not tutmak, PDF'ler üstünde oynamak gibi şeyler için tablet alacağım fakat bütçem 1500 civarı olduğu için iPad alamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz 1500 TL civarında kalem desteği olan sıfır ya da 2. el tablet önerirseniz çok güzel olur.

Eğer bilgisayarın varsa grafik tabletlerden almak mantıklı olabilir. OneNote uygulamasıyla güzel iş yapıyorlar. Ben Wacom Intuos CTL-4100WL kullanıyorum.

bilgisayarım var
Eğer bilgisayarın varsa grafik tabletlerden almak mantıklı olabilir. OneNote uygulamasıyla güzel iş yapıyorlar. Ben Wacom Intuos CTL-4100WL kullanıyorum.
tablet isteme sebebim okulda falanda kullanabilirim diye. Bunu kullanmak için yanımda laptop gibi bişey taşımam da gerekmez mi ?

bilgisayarım var

tablet isteme sebebim okulda falanda kullanabilirim diye. Bunu kullanmak için yanımda laptop gibi bişey taşımam da gerekmez mi ?
Evet laptop taşımanız gerekiyor. Hafif olanlardan falan varsa düşünebilirsin.

Şu ince styluslardan kullanabilirim diyorsan 2. el iPad Air 2 bakabilirsin aslında. not alabilirsin, alıştıktan sonra çizim de yapabilirsin. Uzun süre 1. nesil ipad minide aynı şekilde çizim yapmıştım.

Bende de şu an casper n220 var ancak kalem desteklemiyor o yüzden başka bişey arıyor fakat bu destekliyorsa olabilir sağolun
Şu ince styluslardan kullanabilirim diyorsan 2. el iPad Air 2 bakabilirsin aslında. not alabilirsin, alıştıktan sonra çizim de yapabilirsin. Uzun süre 1. nesil ipad minide aynı şekilde çizim yapmıştım.
ince stylus derken tam olarak ne olduğunu anlamadım. Fotograf yada link atma imkanınız var mı ?

promosyon tükenmez kalemlerden bahsediyorum ya. tepesi stylus olanlardan. her yerde bulabilirsin.

şu:

Notability de uzun süre aldım. İmkanlar kısıtlı olunca alınıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…