Derslerden bir şey anlamıyorum

Dersi düzenli dinleyip tekrar yapmak gerekiyor. Karnen kötü gelirse de dert etme. Elinden geleni yap. Olmazsa da işin ucunda ölüm yok ya.
 
Matematikde temel konuları biliyor musun? Bilmiyorsan Antrenmanlarla Matematik 1-2 al çöz(ikinci kitabı problemlere kadar olan kısma kadar çözsen yeter).

Kendi adıma konuşayım fen de daha hayatım da tek kaynaktan okuyup anlamışlığım yok, bu yüzden önerim minimum iki kaynak kullan ve birisi temel düzey olsun hatta gerekirse 3-4 kaynak kullanabilirsin anlamak için. Kitap olmak zorunda da değil, internetten rastgele sitelerden okuyup, ders kanallarını izleyerek anlayabilirsin. Ayrıca en önemlisi sabır, sabır ve sabır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı