Merhaba, bildiğiniz gibi şu an dersler uzaktan olarak devam ediyor ve ben bu süreçte 1. dönemi çok iyi götürdüm, eksiğim yoktu, denemelerim ortalama idi, ödev eksiğim de yoktu. Şimdi 2. dönem başladı, adam akıllı ders çalışamıyorum Online derslere girmiyorum. Ayrıca rehber öğretmenler ne güne duruyor diyecekleriniz varsa ben de düşündüm bunu ama hoca ile konuşunca aramızdaki diyalog şu:
- Ben: Hocam dikkatim dağılıyor.
- Hoca: Beni kızdırma.
- Ben: Hocam, amacım sizi kızdırmak...
- Hoca: Aaa, beni kızdırma. Adam akıllı dersine çalış.
- Ben: Hocam ama...
- Hoca: Bana bahane bulma, adam akıllı dersine çalış.
Ben de cevap vermedim; tamam hocam, siz en iyisisiniz gibisinden bir şeyler salladım hocaya, dersten çıktım. Artık ders çalışmak için kendimi zorluyorum. Başka bir yerden gidiyor bu sefer. Günlük 9 ders var. Ben bunların 4-5'ine giriyorum, 2 dakika kala da çıkıyorum. Allah aşkına abilerim, ablalarım; bana bir yol gösterin. Ailem de çok üstüme geliyor tek bir düşük notum var diye, o da matematik. 30 net yapmıştım, 65'e yükselttim. Biraz düzeldi gibi, şimdi yine batırdım. Dönem sonunu getirmek istiyorum bir an önce. Bir taktiği, yolu, yordamı yok mu bu işin? Ayrıca hocaların hareketleri çok samimiyetsiz geliyor. Konuşmayı bir an önce bitirmek istiyorum. Doğru yaptığım soruyu konuşma bitsin diye boş deyip geçiyorum mesela.
Şimdiden teşekkürler.