Otur dersine bak sen tamam mı? O hayallere boşuna kapılma İngilizcen yok Almanca zaten işlememişsin diğer dillerin zaten yok. Boş beleş birisisin. Sen basit sanıyorsun galiba bu işleri. Bu kafayla gidersen lisede dayak yiyor olacaksın gram şakam yok.
Yurtdışına çıkmak? Ülkeyi terketmek? Git otur dersini çalış iyi lise kazan kazanamazssan senin gibileri her gün döverler benden söylemesi.
Otur dersine bak sen tamam mı? O hayallere boşuna kapılma ingilizcen yok Almanca zaten işlememişsin diğer dillerin zaten yok. Boş beleş birisisin. Sen basit sanıyorsun galiba bu işleri. Bu kafayla gidersen lisede dayak yiyor olacaksın gram şakam yok.
Süpersiniz hocam, ingilizcem yok öyle mi? Almanca işlememişiz? 7 senedir İngilizce, 4 senedir Almanca eğitimi görüyorum hocam. B1 İngilizce sertifikam var. Rusçayı ana dilim gibi konuşabiliyorum. Boş konuşmayın. Cevap vermedim çünkü göz ardı listemdeydiniz. Ayrıca kimden dayak yiyeceğimi sizden öğreneceğimi sanmıyorum.
Gayet normal birisiydim şu an yüksek lisans eğitimim sonrası Fransa'da çalışıyor ve yaşıyorum. 6 ayda 1 Amerika'ya gidiyorum. Ailem orta gelirliydi. Öyle para yiyip torpille de gitmedim.
Süpersiniz hocam, ingilizcem yok öyle mi? Almanca işlememişiz? 7 senedir İngilizce, 4 senedir Almanca eğitimi görüyorum hocam. B1 İngilizce sertifikam var. Rusçayı ana dilim gibi konuşabiliyorum. Boş konuşmayın. Cevap vermedim çünkü göz ardı listemdeydiniz. Ayrıca kimden dayak yiyeceğimi sizden öğreneceğimi sanmıyorum.