SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.262 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #31 Qi Strannik dedi: Aklıma PC geliyor ve PC'lere bakıyorum. Bu yüzden ders çalışamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gelmesin arkadaşım hayatını nasıl yaşı çağını gözünün önüne getir. Bilgisayar yerine.
Qi Strannik dedi: Aklıma PC geliyor ve PC'lere bakıyorum. Bu yüzden ders çalışamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gelmesin arkadaşım hayatını nasıl yaşı çağını gözünün önüne getir. Bilgisayar yerine.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 5 Ocak 2021 #32 Aklına hep pc geliyorsa hep şunu düşün: Eğer şimdi çalışmazsam düşündüğüm pc hiçbir zaman benim olmayacak.
Aklına hep pc geliyorsa hep şunu düşün: Eğer şimdi çalışmazsam düşündüğüm pc hiçbir zaman benim olmayacak.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.262 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #33 İmperceptible dedi: Aklına hep PC geliyorsa hep şunu düşün: Eğer şimdi çalışmazsam düşündüğüm PC hiçbir zaman benim olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hayat bilgisayardan ibaret değil. Evlenmeyecek mi? Evi arabası olmayacak mı? Tatile gitmeyecek mi? Bunları gözünün önüne getirsin.
İmperceptible dedi: Aklına hep PC geliyorsa hep şunu düşün: Eğer şimdi çalışmazsam düşündüğüm PC hiçbir zaman benim olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hayat bilgisayardan ibaret değil. Evlenmeyecek mi? Evi arabası olmayacak mı? Tatile gitmeyecek mi? Bunları gözünün önüne getirsin.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #34 SwishTTT dedi: Hayat bilgisayardan ibaret değil. Evlenmeyecek mi? Evi arabası olmayacak mı? Tatile gitmeyecek mi? Bunları gözünün önüne getirsin. Genişletmek için tıkla... Aman hocam daha derinlere gitmeyelim.
SwishTTT dedi: Hayat bilgisayardan ibaret değil. Evlenmeyecek mi? Evi arabası olmayacak mı? Tatile gitmeyecek mi? Bunları gözünün önüne getirsin. Genişletmek için tıkla... Aman hocam daha derinlere gitmeyelim.