Derslerimi nasıl eski haline getirebilirim?

gearbass

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2019
Mesajlar
245
Seneye YKS'ye gireceğim. Ancak uzaktan eğitime geçildiğinden beri kendimi çok bıraktım. Eskiden konuyu 1 defa çalıştıktan sonra mantığımla çözebiliyordum. Ama artık soruları formülden bakarak bile çözemiyorum. Bunun yanında LGS'yi dershaneye gitmeden kazandığım için ailemin ve akrabalarımın beklentisi çok yüksek ancak ben daha kitaptaki 2.soruda takılırken üniversite sınavında nasıl başarılı olacağım? Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Biraz uzun oldu ama :)
 
Düzenli bir çalışma programı hazırlayın, özellikte seçmiş olduğunuz bölüme ağırlık verin. Bir adet temel mantığı kavramaya yönelik bir kitabın olsun, bir adet orta seviye soruların bulunduğu kaynağın olsun ve bir adette Üniversite sınavı kalitesinde kaynağın olsun. Bunları sistematik şekilde çözer, hatalarının üstüne gidersen başarırsın. Eğer hedeflerin çok yüksek ise kaynak sayısını arttırmalısın. Aynı durumdayım. Liseye kadar her şey çok güzeldi, beklentilerim uçuktu keza çevremdeki insanlarda fazla beklenti içerisindeydi ama bu süreçten ötürü kendimde gerileme seziyorum. Henüz daha 10. sınıfta olmama rağmen aşırı stres yaptım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı