sevimsiz57
Hectopat
Arkadaşlar, A1 için kayıt olduğum sürücü kursuna genellikle A2 ve A sertifikası için kayıt yapıyorlarmış. Dün gittiğimde Mondial 180 Z One verdiler ve ilk kaldırdığımda stop ettirmeden kullanabildim. Dubaların arasından slalom yaparak geçtim, fakat 8'de stop ettiriyordum ve motor çok ağırdı, gücüm yetmiyordu. Hoca onu aldı, yerine bildiğimiz cub dediğimiz motosiklet türünden getirdi. Evet, ben de yadırgadım, fakat bindiğimde bisiklet gibi çok rahattı. A2 almaya çalışan diğer kişiler, yarın sınavları olmasına rağmen, 8'de kalıyordu. Benim hiç motosiklet deneyimim olmadığı halde parkuru tamamlayabildim. Eğitmen bana "Bununla sınava girersin." dedi. Bununla ilgili şu an kafama takıldı: Sınava girersem eğer otomatik yazmaz değil mi? Yani genel 125 cc hacme sahip motorları kullanabilir miyim?
Ehliyeti alamam gibi bir korkunuz varsa, kayıt olduğunuz sürücü kursunda cub modeli olup olmadığını sorgulayın; çok kolaylık sağlıyor. (Ve yarın sınavım var. Püf noktalar nelerdir? Nelere dikkat etmem gerekiyor, anlatır mısınız?)
Ehliyeti alamam gibi bir korkunuz varsa, kayıt olduğunuz sürücü kursunda cub modeli olup olmadığını sorgulayın; çok kolaylık sağlıyor. (Ve yarın sınavım var. Püf noktalar nelerdir? Nelere dikkat etmem gerekiyor, anlatır mısınız?)
Son düzenleyen: Moderatör: