Dertleri Technopat'a anlatmak

• Konuyu başlatan Olny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 3.321
Gereksiz konular yüzünden gerekli konular arkaplana düşer ve forumda gereksiz kalabalık olur. Gereksiz konu derken bu konudan değil boyum 5 yıl sonra kaç olur gibi konulardan bahsediyorum.

Hocam gerekli konular arkaplana düşüyorsa. Öne çıkar özelliği kullanılabilir. Konu dışı bölümü yapıldıysa insanlar istediği gibi konu açabilirler.

Hocam böyle konuları sevmediğinizi biliyorum. Fakat sevmiyorsanız veya hoşlanmıyorsanız neden konuya girip bakıyorsunuz? Konu dışı diye bir bölüm var ve forumdaki insanlar ister sohbet ister dertlerini anlatırlar. En basit bir örnek vereyim bir arkadaş belli bir beğeni sayısına ulaşınca mutluluğunu paylaşıyor. Siz hemen yorum yazıyorsunuz ve konuyu açan arkadaşın moralini bozuyorsunuz. Böyle konulardan hoşlanmıyorsanız neden konuya girip bakıyorsunuz?
Harbiden ya? Teknik destekte dolaşan birisi olarak kendisini o kadar fazla görüyorum ki böyle konularda artık dahil olduğunu samıştım ama yok. Eleştirmeyi seviyor galiba.

Arada 1 değişik konular iyi oluyor bence abartılmazsa, hep benzer teknoloji konuları sıkar belli bir zaman sonra.
Site teknoloji forumu. Birisi soru sorar bilen de cevaplar. Ama cevap yazan insanlar bunu hobi olarak yaptıkları ve sonucunda para falan almadıkları için sıkılabilirler. Ve evet bu yüzden konu dışı bölümü önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı