Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 5 Kasım 2020 #131 vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Dağdan gelip bağdakini kovmak bu olsa gerek.
vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Dağdan gelip bağdakini kovmak bu olsa gerek.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Kasım 2020 #132 vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak?
vlknylmz Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 96 5 Kasım 2020 #133 326001 dedi: Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak? Ya da senin 5 yılda 100 mesajının olması ve @Samotne Ciasteczka günde 100 mesaj yazması mı koydu? Delikanlı gibi söyle, ona göre cevap yazalım. Genişletmek için tıkla... Yok kardeş, çalışan insanız. 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir.
326001 dedi: Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak? Ya da senin 5 yılda 100 mesajının olması ve @Samotne Ciasteczka günde 100 mesaj yazması mı koydu? Delikanlı gibi söyle, ona göre cevap yazalım. Genişletmek için tıkla... Yok kardeş, çalışan insanız. 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir.
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 5 Kasım 2020 #134 Yarın yazılım var. Hazırım ancak stresliyim. Ayrıca sosyolojik depresyondayım.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Kasım 2020 #135 vlknylmz dedi: Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Günde 1 mesaj yazsan yılda 365 mesaj yapar. Ne alaka vakit ile anlamadım. vlknylmz dedi: Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Bak kardeş imzama. Beğendin mi bari arabaları. Yorum yap konu öne çıksın en azından. Keşke ne yaptığını gösteren şeyi kapatsaydın.
vlknylmz dedi: Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Günde 1 mesaj yazsan yılda 365 mesaj yapar. Ne alaka vakit ile anlamadım. vlknylmz dedi: Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Bak kardeş imzama. Beğendin mi bari arabaları. Yorum yap konu öne çıksın en azından. Keşke ne yaptığını gösteren şeyi kapatsaydın.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #136 vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Dert paylaşma konusunda dert edinmeye mi çalışıyorsunuz ?
vlknylmz dedi: Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Dert paylaşma konusunda dert edinmeye mi çalışıyorsunuz ?
Hannibal Lecter Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #137 Derdim yok ama hayattan keyif aldığım da söylenemez.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #138 Steve Gates dedi: Yarın yazılım var. Hazırım ancak stresliyim. Ayrıca sosyolojik depresyondayım. Genişletmek için tıkla... 2 saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor.
Steve Gates dedi: Yarın yazılım var. Hazırım ancak stresliyim. Ayrıca sosyolojik depresyondayım. Genişletmek için tıkla... 2 saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 5 Kasım 2020 #139 Neden illa şu konuları bozacak birisi çıkıyor ya? Böyle kişiler yüzünden forumdan soğuyacağım.
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 5 Kasım 2020 #140 Onatygt dedi: 2 Saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Yarın ikimizinde işi zor.
Onatygt dedi: 2 Saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Yarın ikimizinde işi zor.