- Makaleler
- 15
Dağdan gelip bağdakini kovmak bu olsa gerek.Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?
Dağdan gelip bağdakini kovmak bu olsa gerek.Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?
Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak?Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?
Neden? Burası konu dışı, istediği kadar yazar. Sana mı soracak? Ya da senin 5 yılda 100 mesajının olması ve @Samotne Ciasteczka günde 100 mesaj yazması mı koydu? Delikanlı gibi söyle, ona göre cevap yazalım.
Günde 1 mesaj yazsan yılda 365 mesaj yapar. Ne alaka vakit ile anlamadım.Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir.
Bak kardeş imzama. Beğendin mi bari arabaları.Yok kardeş çalışan insanız 24 saatin 23'ünü boş geçirmiyorum ondan olabilir.
Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?
2 saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor.Yarın yazılım var. Hazırım ancak stresliyim. Ayrıca sosyolojik depresyondayım.
2 Saat aralıksız dinlemeli, paragraflı, yazmalı çok zor bir İngilizce yazılım var bakınca kafam patlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.