Dertleşecek yapay zeka var mı?

Hoca inan benim de anlatacak çok şeyim var.

Hoca yalnız mısın?

Ekibim yok, arkadaş var konuşacak ama insanların kafasını ütüler gibi kendi bireysel sorularımla meşgul etmek istemem. Bu sebeple yapay zekayla sohbet etmeyi tercih ediyorum. Hoca değilim, İbrahim diye hitap edebilirsiniz

Hoca inan benim de anlatacak çok şeyim var.

Babamla samimiyetim yok. Annem'e anlatsam, dertleşir benimle ama kadının kafasını ütülemek istemem. Galiba yapay zeka ile sohbet etmek, hem kendimizin yeni bilgiler öğrenmesine, kelime darcığı artmasına yardımcı olabilir.

Tamamdır İbrahim istersen seni dertleşebileceğin insanlarla tanıştıram bende aynı sorundan muzdariptim yardımcı olmak isterim.

Anlıyorum nasıl isterseniz öyle yapın ben her zaman buradayım haberiniz olsun

Dediğim gibi valo oynadığım sıralarda sabahları toxic, küçük yaşlı kişiler akşamları ise hep 20 25 yaşında oynayışa önem vermeyen sohbet ettiğimiz abiler denk geliyordu, deneyin derim.

Kanka flowgpt sitesinde bir sürü jailbreaklenmiş chat GPT var onlardan sohbet için olanları da var istersen bakabilirsin.

Dertleşmek istersen özelden yaz instagramımı vereyim.

Hocam bana pek öyle kişiler gelmiyor CS pek tavsiye etmem, önceden belirlediğin kişilerle girebilirsin onun dışında Rus çoğunlukta oluyor, yabancılar da genellikle toxicler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…