Traviss Bickle
Kilopat
- Makaleler
- 5
V=I.R formulu... Ohm ohm, sey var ya, kuru fasulye ve pilav.Ne var yemekte?
Ruhen evet, maddi olarak bilemem.Bira niye içiyim oğlum, fakir miyim ben?
Hop, abi benim. Git sen getir bakayim kucuk adam.Getir oradan bir tane The Macallan Valerio.
Hangi vizyondan bahsettigini netlestir once. Irfo ne Haro?Vizyondan bahsetme Bana İrfo,( İrfan'ın kısaltması) vizyonun tanımını bilmeden edebiyat yapma.
Hayatimin ders olmadigini kalin kafana sokmak zor olacak gibi.Al, az felsefi bilgi öğren. Her şey soyut derslerden ibaret değil.
İnşallah mutluluğunuz daim olur.
İyi iyi kp severiz. Az sebze falan ye de mantıklı düşünebil.V=I.R formulu... Ohm ohm, sey var ya, kuru fasulye ve pilav.
Komik...Ruhen evet, maddi olarak bilemem.
Ona ben karar veriyorum küçük hanım, hoop küçük bey.Hop, abi benim. Git sen getir bakayim kucuk adam.
Senin olmayan vizyonundan?Hangi vizyondan bahsettigini netlestir once. Irfo ne Haro?
Ona bakacağız, kafam almak isterse alır. İstemezse almaz, onun bileceği iş.Hayatimin ders olmadigini kalin kafana sokmak zor olacak gibi.Devlet'i okudun mu?
Yemek bitti. Ben kaciyorum.
Ben de tam olarak aynısını yaşıyorum ama ben onu düşününce gülümsüyorum, hatta bildiğin bağıra bağıra gülüyorum be.
İyiymiş, İrfanİrfan fantezim var Samotne? Oldu mu? Kafa adam, anlaşıyoruz konuşuyoruz bu.
Biri beni sabah 5'te etiketlese telefona çekici basarım herhalde. İsterse etiketleyen sen ol, fark etmez.Yahu karşılıklı konuşma denen bir şey var, ben ona soruyorum o bana soruyor. Sabah 5'te etiketledi mesela, bundan zevk aldığım için sorun yok.
Verecek cevabim yok ama iradesiz bedenim susmami engelliyor. Ne desem ki? Komik diyeyim.Komik...
Kucuk hanim dediginde aklima okuldaki guzel kizlar geliyor. Hepsi kucuk zaten. Sinavlar bitsin Discord'dan daha detayli konusuruz bu konulari. Su an Discord gecersek tum gunumuz gidebilir.Ona ben karar veriyorum küçük hanım, hoop küçük bey.
Onu anlaman icin bos kafayla okuman lazim. Yoksa ayni sayfayi 10 kere okur durursun.Ona bakacağız, kafam almak isterse alır. İstemezse almaz, onun bileceği iş.
Ne?3 saatte mi yemek yiyorsun?
9. sinifta kolay o ders. Halledersin sen, rahat ol. Halledemesen bile zaten...Benim de Türk Dili ve Edebiyatı var yarın, bakıyorum şu an.
Azimli adamim. Bu saatlerde kalkmak guzel oluyor saka bir yana.Sabah 5'te etiketledi mesela.
Bazen, yeni yeni konustugumuzu unutup suyunu cikartiyor sakalarin. Umarim, biri bir gun cikip "Ne diyorsun lan sen?" diye cevap vermez.İyiymiş, İrfanrahatsız olmasın yeter. Çok soru soruyorsun adama yahu.
20 mi? En fazla 15 gordum sanirim ben. Ilk rehberimi yayinladigim zaman.20 etiket bildirimi görünce gelen iç çekme
2 hafta önce mi ne, bir uyandım, 30 bildirim falan. Yarısı etiket. Bu da dert mi be İrfan B?20 mi? En fazla 15 gordum sanirim ben. Ilk rehberimi yayinladigim zaman.