Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.436
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
V=I.R formulu... Ohm ohm, sey var ya, kuru fasulye ve pilav.

Bira niye içiyim oğlum, fakir miyim ben?
Ruhen evet, maddi olarak bilemem. :D

Getir oradan bir tane The Macallan Valerio. 😎
Hop, abi benim. Git sen getir bakayim kucuk adam.

Vizyondan bahsetme Bana İrfo,( İrfan'ın kısaltması) vizyonun tanımını bilmeden edebiyat yapma.
Hangi vizyondan bahsettigini netlestir once. Irfo ne Haro?

Al, az felsefi bilgi öğren. Her şey soyut derslerden ibaret değil.🤭😉
Hayatimin ders olmadigini kalin kafana sokmak zor olacak gibi. :D Devlet'i okudun mu?

Yemek bitti. Ben kaciyorum.

V=I.R formulu... Ohm ohm, sey var ya, kuru fasulye ve pilav.
İyi iyi kp severiz. Az sebze falan ye de mantıklı düşünebil.
Ruhen evet, maddi olarak bilemem. :D
Komik...
Hop, abi benim. Git sen getir bakayim kucuk adam.
Ona ben karar veriyorum küçük hanım, hoop küçük bey.
Hangi vizyondan bahsettigini netlestir once. Irfo ne Haro?
Senin olmayan vizyonundan? 😉
Hayatimin ders olmadigini kalin kafana sokmak zor olacak gibi. :D Devlet'i okudun mu?

Yemek bitti. Ben kaciyorum.
Ona bakacağız, kafam almak isterse alır. İstemezse almaz, onun bileceği iş.

3 saatte mi yemek yiyorsun?

Benim de Türk Dili ve Edebiyatı var yarın, bakıyorum şu an.

Ben de tam olarak aynısını yaşıyorum ama ben onu düşününce gülümsüyorum, hatta bildiğin bağıra bağıra gülüyorum be.

Hocam sizin adınıza sevindim böyle olmanız iyi ama bende durumlar böyle değil maalesef kızla aynı okuldayız ama işte uzaktan bakmakla kalıyorum daha fazlası yok
Dolaylı yoldan aslında onu sevdiğimi.
Belirttim gibi kuzenim de kız ve onun çocukluk arkadaşı aynı mahallede oturuyorlar yalnız kız sevgili falan düşünmüyorum demiş yalnız başka bir okuldan çocukla konuşuyormuş bunu reddetmiş bu da ortada kalınca kendini avutmak için sevgili düşünmüyorum demiş aslında.

Yahu karşılıklı konuşma denen bir şey var, ben ona soruyorum o bana soruyor. Sabah 5'te etiketledi mesela, bundan zevk aldığım için sorun yok.
Biri beni sabah 5'te etiketlese telefona çekici basarım herhalde. İsterse etiketleyen sen ol, fark etmez.

20 etiket bildirimi görünce gelen iç çekme 😳

Verecek cevabim yok ama iradesiz bedenim susmami engelliyor. Ne desem ki? Komik diyeyim.
Ona ben karar veriyorum küçük hanım, hoop küçük bey.
Kucuk hanim dediginde aklima okuldaki guzel kizlar geliyor. Hepsi kucuk zaten. Sinavlar bitsin Discord'dan daha detayli konusuruz bu konulari. Su an Discord gecersek tum gunumuz gidebilir.
Ona bakacağız, kafam almak isterse alır. İstemezse almaz, onun bileceği iş.
Onu anlaman icin bos kafayla okuman lazim. Yoksa ayni sayfayi 10 kere okur durursun.
3 saatte mi yemek yiyorsun?
Ne? :D
Benim de Türk Dili ve Edebiyatı var yarın, bakıyorum şu an.
9. sinifta kolay o ders. Halledersin sen, rahat ol. Halledemesen bile zaten... :D
Sabah 5'te etiketledi mesela.
Azimli adamim. Bu saatlerde kalkmak guzel oluyor saka bir yana.

Simdi bana cikip, bu kadar calismana ragmen niye birkac kisi seni gecebiliyor deme Haro. O konu cok derin yerlere gidiyor, ciddi anlamda elimde olmayan birkac sebep var. Bu arada, bu son paragrafi ciddiye almani rica ediyorum. Benim icin onemli.

İyiymiş, İrfan 🆎 rahatsız olmasın yeter. Çok soru soruyorsun adama yahu.
Bazen, yeni yeni konustugumuzu unutup suyunu cikartiyor sakalarin. Umarim, biri bir gun cikip "Ne diyorsun lan sen?" diye cevap vermez. :D
20 etiket bildirimi görünce gelen iç çekme 😳
20 mi? En fazla 15 gordum sanirim ben. Ilk rehberimi yayinladigim zaman. 🥲

Her başım ağrıdığında en son başım ağrıdığında istediğim 100 yıllık ban aklıma geliyor, üzülüyorum. Forum belki de baş ağrımın kaynağıdır, bilmiyorum ama beni gerdiği bir gerçek. Bazen diyorum, ne ara 20K mesaj yazdım, acaba yazmasaydım, daha iyi yaşamım olur muydu?

Yazılı haftasında en korktuğum 2 dersin Felsefe ve Din kültürü olması canımı sıkıyor. Trajikomik.

Neyin tribine girdilerse zor soruyorlar bu hocalar anlamıyorum ki, matematikçi bile kolay sormuş ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı