Dertleşme gönderisi

lianyu35

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar sadece biraz içimi dökmek istedim.

Ben 19 yaşına yeni girecek çoğunuzun kardeşi bazılarınızında belki de büyüğüyüm. Bu yıl okumak için şehir dışına geldim ve geldiğim şehre ısınamıyorum. Kendim tek başıma güzel bir evde kalıyorum internetim bilgisayarım her şeyim var fakat yaklaşık 3 aydır kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Buraya gelmeden önceki hayatımla şu anki hayatım arasında bayağı fark varmış gibi hissediyorum buradaki arkadaşlarımdan birkaç tanesini seviyorum ama içim nedense rahat değil. Kendimi şey yapmak için söylemiyorum fakat buraya gelmeden önce 18 yaşındaki bir çocuğa göre kızlarla aram inanılmaz iyi idi çok farklı çok güzel şekillerde takıldım gayet mutluydum fakat buraya geldikten sonra sorumluluklar arttığı için mi bilmiyorum ama cidden mutlu olamıyorum. Geldiğimden beri kızlarla sanki hiç anlaşamıyormuşum gibi geliyor sanki çok çirkinmişim ya da çok ufak gösteriyormuşum gibi hissediyorum.

Sadece iş kızlarla alakalı değil genel olarak cidden mutsuzum hiçbir şey yapmaya enerjim yok gün gittikçe daha da sıkılıyorum buradaki arkadaşlarımı bu şehiri sevmiyorum kendi memleketimi özlüyorum her Türk vatandaşının çektiği gibi ekonomik sıkıntılar çekiyorum hiçbir şey yapmaya param kalmıyor tek yaptığım 1 tane arkadaşımla durmadan PlayStation oynuyoruz.

Hiçbir şeye zaten ilgim merakım yoktu gittikçe daha da kayboldu hiçbir şeye yeteneğim yok ve önceden keyif aldığım şeylerden artık keyif almıyorum kendimi mutlu etmeyi artık beceremiyorum.

Şu sıralar ben böyleyim arkadaşlar isterseniz bana yanıt verin isterseniz kendi derdinizi sıkıntılarınızı yazın birbirimize yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı